Värnamjeåo

Så säger de skånska Swebus-chaufförerna när de ropar ut Värnamo. Igår följde jag med en kompis dit. Hon skulle träffa en doktor och jag skulle shoppa, vilken fantastisk terapi! Vi gick på stan hela dagen och jag blev alldeles tröttföttad. Gick ut hårt från början. Kompisen skulle hämta en stövel hos skomakaren och där blev jag kär i ett par äkta handsydda cowboyboots. Måste ha! Visste inte själv att jag var i behov av ett par ljusbruna boots men så var det. Måste ut och dansa med kjol och boots snart!

Jag har aldrig varit i Värnamo riktigt förut. Hur har de lyckats undanhålla stan för mig så länge? Jag har bott i Ljungby i sex år och aldrig handlat i Värnamo som har hur många roliga affärer som helst! På uppdrag hemifrån köpte jag gardiner. Hm, jo, jag vet att tjejer brukar fixa sånt men det är inte riktigt så här. Jag får beslutsångest och bara velar, men kom åtminstone hem med nåt neutralt i beige som blev hyfsat fint.

Lyckades också bränna ett presentkort på 200 spänn på Gamesmania. Sambon fick det i julklapp från jobbet förra året och strax efteråt lades affären ned i Ljungby. Trodde jag skulle behöva handla DVD-film, vilket känns onödigt eftersom jag inte brukar vilja se om filmer,  eller dataspel, vilket också känns onödigt till vår segdator,  men de hade CD och jag köpte nöjt Anastacia och Lambretta.

Kommentarer
Postat av: Maria

Susanne tycker nog fortfarande att någon kunde undanhållit henne Värnamo så hon sluppit tillbringa ett halvår där...
Cowboyboots låter snyggt! det har jag kikat på med men inte hittat några som jag gillat tillräckligt för att köpa.

2005-12-08 @ 14:13:40
Postat av: Helena

Cowboy boots... undrar om jag har kvar mina sen -91? Du kan gärna få ta dom i så fall! Men det är kanska praktiskt att mode går i cirklar. Ska försöka leta på några grå och svartrandiga strumpbyxor när jag ska hem till mammsen & pappsen över jul. De köpte jag nån gång i slutet på 80-talet, och nu med alla kjolar och boots tyckte jag att de vore kul att använda igen. Fast resåren har nog gått vid det här laget...

2005-12-08 @ 22:49:44
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Har inte alls varit intresserad av cowboyboots innan. Är lite sen i modesvängen... De bootsen jag köpt nu är verkligen jättefina och jag har minsann haft dem hela dan på jobbet så nu har jag ont i fötterna fast jag mest sitter.

2005-12-09 @ 15:07:05
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0