Bloggileum

Oj, jag är redan på väg! Det här är den sortens dåliga ordlekar som engelska journalister pysslar med... Idag firar min blogg ettårsjubileum och det är fortfarande så himla roligt att skriva! En dag utan ett enda inlägg fattas något för mig. Jag går liksom och funderar och formulerar små saker att skriva hela tiden.

Det blir mycket sex och naket nu, det är ju sommar. Igår hittade jag helt otippat en fin bikini på ICA Maxi. Minsann, när jag som bäst gick omkring där och undrade varför de har börjat sälja kläder hängde den där och ropade åt mig. Jag har svårt att hitta en bikini som passar. Eftersom jag inte använder BH vet jag inte ens vilken storlek jag har. Min gamla bikini är fortfarande fin men börjar sitta trångt över bysten så något har hänt med min överkropp, hihi... Så då köpte jag denna glada röda bikini med blå och vita detaljer för 149 kronor utan att prova och så passar den jättebra! Plus till Maxi! Jag hade bokat träff med sambon på Jem & Fix igår och han tyckte det var konstigt att jag hade blöta fläckar på toppen. Då drog jag upp den och visade glatt nya bikiniöverdelen. Han drog ut linningen på min kjol för att titta på nederdelen, men där var ingen för den hängde på tork hemma. Undrar om det fastnade på affärens övervakningskameror?

Imorgon åker vi till Varnhem på 30-årsfest. Det ska bli intressant att se hur kompisens föräldrar bor. De har kor som ibland rymmer till klostret, som blivit en stor turistattraktion i och med Guillous Arnböcker. Sedan drar jag och väninnan vidare till England och jag kommer att stanna kvar där några dagar för att hjälpa sambon och svärmor att städa hans mormors hus, nu när hon bor på hem och verkar fatta att hon inte kommer att flytta tillbaka igen. Jag kommer inte hem förrän den 20 juli så nu blir det inget bloggande på ett tag. Jag ska vara onåbar nästan. Min mobil funkar inte utomlands så vill man ha tag i mig får man kontakta kompisen eller sambon. Ha det så bra nu, alla!

Kommentarer
Postat av: Maria

Ha det så jättebra på resan! Du hör väl av dig när du är tillbaka? Kramar!/M

2006-07-07 @ 10:54:12
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0