Glasstorget

Idag har jag varit på årets premiär på Glasstorget. Det var en jättesöt liten tjej som jag aldrig sett förut, med massa fräknar och soligt leende som sålde en extremt stor 40-kronorsglass till mig. Det blir nog sommarens återkommande glass för mig; Ljungbyvåffla fast med varm kolasås i stället för chokladsås, dumle, lion, knäck och pekan och så mjukglass på toppen. Klet och kladd och jag måste komma ihåg att ta fler än en servett för det blir bedrövligt geggigt annars... Årets smaknyhet är fläder, vad är det för dumt? Tacka vet jag choklad och kolabaserade sorter.

Imorgon ska sambon på studiebesök på Posten i Alvesta och det passar bra för jag har ändå inte tänkt laga mat. Jag och en kompis ska till lantkafét i Öhr och sedan ska jag på teater på kvällen. Jag ger inte upp det här med teater, fast det blivit lite tokigt de senaste gångerna (fast vad skulle Tokfursten vara om inte tokig?), jag VILL och BORDE gilla teater. Nu ska jag se För guds skull som verkar rolig.

Kommentarer
Postat av: Maria

Fläder låter småmysko på gräddglass, sorbet är ok. Jag får minsan se till att glasstorga med dig i år! H gillar glass med så vi kan se vem som kan äta med mest värdighet.

2008-04-15 @ 15:34:58
Postat av: Ylva

Ja, kom hit och gå på glasstorget! Det är ett utomordentligt bra projekt.

2008-04-15 @ 17:39:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0