Kulturkullan

Vecka 50

* Läser: En andra chans av Lauren Roche. Hoppsan, en riktigt dålig bok! Det retar mig att jag köpt en sådan tråkigt skriven bok inbunden när jag var med i en bokklubb. Den ska jag skänka till skolan, eleverna gillar "eländesböcker" som vi säger. Själva livsödet är nog så spännande, med sexuellt utnyttjande, striptease, prostitution och trassel på alla fronter och tydligen ska människan lyckas utbilda sig till läkare. Jag tycker att någon annan kunde ha skrivit hennes historia för maken till platt berättande har jag sällan sett.



* Lyssnar på: Safe Trip Home med Dido. CD från 2008. Många fler än jag upptäckte Dido genom Eminem av alla konstiga kanaler. Jag gillar inte alls honom, men jag älskar låten Thank you med Dido som han samplade i Stan. Dido har pausat, eller vad hon nu har gjort, länge mellan skivorna. Den förra kom 2003 så denna är efterlängtad. Kanske inte så många direkta hitlåtar, men hon är alltid bra.

* Veckans citat:
"-Du vet, när de är så fulla så de är medvetslösa och plockar fram snorren... Det är liksom ingen idé att skälla då."
Väninnan förklarade det jobbiga i att höra Sven-Ingvars på Hultsfred och märka att någon står och kissar på ens ben.

* Veckans händelse: Lars Demian på Konserthuset i Göteborg kl.19 på fredag.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Jag var iofs inte på Hultsfred så länge, men ett gott råd jag fick med mig därifrån var "sätt er inte vid något träd bara" när jag och min kompis skulle slå oss ner på gräset och vänta på en tredje kompis... Det var nog ett bra råd.

2008-12-07 @ 22:35:11
URL: http://constantlypray.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Mathilda. Man ska nog lyssna på alla råd man kan få från vana festivalgångare.

2008-12-08 @ 19:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0