Kulturkullan

Vecka 39

* Läser: Glöm mig inte av Anne Cassidy. Ännu en bra ungdomsbok som jag kan rekommendera gymnasisterna. Polisen knackar på hemma hos sjuttonåriga Stella som bor med sin mamma. Ett barn har kidnappats mitt i natten ur ett hus längre bort på gatan. Polisen misstänker att Stellas mamma har något med försvinnandet att göra. Tjugo år tidigare var hon inblandad när ett annat barn försvann. Hon har inte berättat för Stella om det tidigare och Stella undrar vad det är som egentligen hänt.

* Lyssnar på: Prelude - The best of Charlotte Church. CD från 2002. Jag såg lite på en konsert med Wyclef Jean på TV igår och bland många gästartister hade han med "Charlie "Church. Maken sa att han aldrig hört henne förut men jag har en skiva med henne. Inte för att jag brukar lyssna på klassisk musik, men den här lilla tjejen har världens mest fantastiska röst och jag blev helt betagen första gången jag hörde henne sjunga Just Wave Hello. Hon är född -86 och slog igenom som sångerska -98, helt otroligt!



* Veckans citat: "Ett tyst rum, vad ska det vara till för?" En av tio tjejer som besökte Tylöhus spa idag. Vi hade fruhippa och det var omöjligt att vara tysta så vi var inte så länge på den avdelningen.

* Veckans händelse: Bokmässan i Göteborg den 24-27 september.

http://bok-bibliotek.se/ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0