Söndagsfrukost


Jag äter alltid två leverpastejsmörgåsar till frukost men till vardags med te till. Nu har jag festat till det med O´boy daim. Oj, oj, oj, det är gott som synden! Tur att det inte fanns under min uppväxt; jag skulle ha överdoserat.

Det här inlägget skrivs klockan 13.45 men jag ska testa den nya funktionen med kalender som lägger upp det senare.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Leverpastej är smaskens, men klart du måste ha gurka på!! helst saltgurka !!



I går morse drack JAG oboy, tror inte jag gjort det på 10 år, familjen häpnade :))

2010-10-25 @ 08:32:20
URL: http://www.smulan-67.blogspot.com
Postat av: Ylva

Gunilla. Haha, kul att förvåna ibland!

2010-10-25 @ 17:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0