Frukost

Den här stora skinkan vi köpte är god. 

 
Men man får skära upp den i små, små bitar eftersom den är så seg. 

Kolla, jag har gjort konst! 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Är det så tunna och små bitar så verkar den räcka en evighet :-)

Svar: Ja, det lär det göra. Förra året fick vi slänga benet till slut för det var mer mögligt än som nog är nyttigt...
Ylva

2014-02-05 @ 17:40:36
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

Det ska va tunna skivor... ;-)

Den typen av skinka är jättegod! Prova att torrsteka den i stekpannan. Dom blir ÄNNU godare och knapriga. Faller liksom sönder när man tuggar på dom :-)

Svar: Ja, men, ja, vad gott det låter! Vi har en dansk kompis som gillar att steka fläsk, kan be honom om råd.
Ylva

2014-02-06 @ 11:19:09
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

ser ut som spickeskinka, god smak, men, lite seg som du säger !

Svar: Det är spansk serranoskinka, jättegott!
Ylva

2014-02-06 @ 11:39:41
URL: http://www.gugge67.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0