Boktokar är ärliga

Hurra, böckerna jag glömde på bokmässan fanns kvar! Helt fantastiskt med tanke på att mässan hade sisådär 100 000 besökare. Bredvid mig vid informationen stod en kille som återfått sin borttappade mobil, ännu mer fantastiskt. Folk som går på de här mässorna är nog oftast ärliga. En annan imponerande grej är att en av skolans städerskor tappade en 500-lapp utanför skolan häromdagen och den hade blivit inlämnad hos polisen. Vad glad jag blir av sånt!

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad härligt att höra! Annat är det här - när jag glömde paraplyet på bussen och ringde bolaget för att fråga om det hade lämnats in, fick jag höra att de inte ens har ett inlämningsställe för borttappade saker. I stället är det meningen att man ska klura ut vem busschauffören var och vilken buss han/hon kör och när, och sen gå till den rätta bussen och fråga om det borttappade finns kvar! "Men det är inte alla busschaufförer som låter sakerna ligga kvar" varnade telefontanten. Nej det förstår man väl - bussarna skulle ju bli fulla med folks glömda prylar i så fall! Morr...

2005-10-05 @ 23:22:41
Postat av: Ylva

Helena. Det var verkligen jättedumt! De flesta färdbolag (eller vad det kan heta) trodde jag hade nåt ställe för kvarglömda saker.

2005-10-06 @ 08:43:33
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0