Jag är en sengångare

Jag förstår inte hur alla hinner med allt de gör! Jag har fullt upp med att jobba halvtid och hålla reda på mig själv. För att jag ska må bra vill jag hinna sitta vid datorn nån timme varje dag och maila och blogga, läsa böcker, träffa kompisar, kanske träna lite, umgås med sambon och vara på gården med djuren. Det är ungefär vad jag gör. Nu när jag varit ensam hemma fredag-måndag har jag visst inte ätit hemma, när jag diskade var det 16 glas men inga tallrikar... Idag börjar jag jobba tolv och innan dess har jag tänkt blogga, diska och läsa lite. Sen tycker jag att dagen är fullspäckad av planer; jag ska visa biblioteket för några lärare som ska ha konferens (och noja lite över det), renovera en bagge som har ont i foten och lyssna på författaren Johanna Thydell som kommer till stadsbiblioteket. Kanske har jag lite för mycket tid över för grubbel, men jag tror samtidigt att jag behöver det.

Kommentarer
Postat av: Helena

Klart att du behöver tid för dig själv; för att grubbla och koppla av och bara vara. Jag tycker att alla borde "tvingas" jobba deltid (med behållen heltidslön). Piggare, midre stressade arbatare, mer fritid, fler jobbtillfällen, och mer tid att shoppa (bra för ekonomin). Om det finns nåt parti som vill föreslå detta så får de min röst i alla fall!

2005-10-14 @ 00:01:48
Postat av: Ylva

Japp, fram för sex timmars arbetsdag! Tyvärr är det mest vänstern som tycker det och de vill jag inte rösta på för det är inte så mycket annat jag håller med dem om.

2005-10-14 @ 14:35:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0