Massagetema

Idag ska jag på friskvårdsmässa som kommunen anordnar. När jag var där för två år sen konstaterade jag nöjt att jag fått sju sorters massage på en vecka. Jag fick ryggmassage på jobbet, sen var vi i Thailand och då fick jag helkroppsmassage och elefantmassage - faktiskt var det en elefant som masserade min rygg med foten och undersökte mig med snabeln, efter det var det friskvårdsmässa med fotmassage, handmassage och taktil beröring. Hm, den sjunde sorten var privat massage, kan man säga.

Idag är jag med i tidningen. På sidan åtta i Smålänningen står jag och försöker att inte vara med på bild. Det går ganska bra, jag står med ryggen mot kameran bakom Sven Ljungberg och det är bara jag som vet att det är jag. Var rätt så svettig och skitig efter en klättring i liggande skogen och hade inte duschat utan nätt och jämnt hunnit hem och bytt kläder före vernissagen.

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh, elefantmassage! Det skulle jag vilja prova på! Fast vilken massage som helst duger - är så stel att jag knappt kan röra mig. "Taktil beröring" lät ju också ganska trevligt!

2005-11-01 @ 00:08:05
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0