... och så blev det

Jag tyckte att jag hade ett hyfsat späckat schema idag, se förra inlägget. Det blev inte så mycket att stressa upp sig över trots allt. Lärarna som skulle börja sin konferens med att jag visade runt bibblan hade glömt bort det så så intresserade var de. Sen var vi upprörda över att rektorn sagt att det inte finns några pengar till läsdagen som vi håller på och planerar och som han lät så entusiastisk över. Det är segt att alla säger att biblioteket är så viktigt men sen går de ändå knappt dit. Baah! Hoppas, hoppas, hoppas att det finns pengar till att ha mig kvar på skolan!

Åkte ut och tittade till baggen och filade lite på klöven han haltar på. Jag satt nästan på hans huvud och höll fast honom. Det såg nog lagom konstigt ut. Hur som helst så lyckades vi klippa bort lite och plåstra om honom.

Var på författaraftonen med Johanna Thydell på huvudbiblioteket. Vilken duktig människa! Hon pratade i en timme och var dessutom intressant hela tiden. Nyfiken på hennes nya bok och hoppas att den kommer ut snart!

Kom hem och hamnade i en städning. Min bongotrumma håller på att bli uppäten av nåt litet monster, läskigt!

Kommentarer
Postat av: Maria

typiskt av lärare att glömma bort biblioteket...
Ingen vågar fråga mig något idag för jag har en sån beslöjad röst att folk blir rädda

2005-10-14 @ 10:49:05
Postat av: Ylva

Ibland blir det jobbigt när man sitter i disken och tappar rösten när man försöker informera nån. Johanna Thydell var rätt skojig igår när hon satt och letade i sitt manus och pratade under tiden;... och nu har jag nog sagt ungefär allt om det kapitlet jag ska läsa, är det nån som har nån fråga?... Men hon skötte det snyggt, själv hade jag klappat ihop totalt.

2005-10-14 @ 14:32:45
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0