Blejdpremiär, varulvskanin och glädjefnatt

Igår blejdade jag för första gången i år. Jag har åkt inlines i flera år men blir liksom inte bättre än så här. Jag kan åka ganska långt men jag kan inte bromsa så jag får planera hur jag åker. Inte så smart att ge sig ut vid halv fem när det är massor av bilar på stan. Då hugger jag tag i en skylt eller något när jag ska korsa en väg. På ett ställe hade de grävt upp vägen så jag tog en omväg över en gräsmatta och genom en häck. Det var två bilar som tutade, den ena var en kompis och den andra vet jag inte. Det är nästan alltid någon som tutar på mig när jag blejdar. Då undrar jag; är det någon jag känner? Eller är jag i vägen? Eller tycker de att jag är fin med mina tajta linnen? Jag skriver mycket om hud nu känner jag, det blir så, så här till våren när man kan exponera sig utan att frysa.

Såg filmen Wallace och Gromit - Varulvskaninens förbannelse med filmklubben igår. Vi var tre stycken bara, liten men nöjd publik. Jag fattar inte hur det kan vara så kul med leranimationer, men jag tycker verkligen att det är det.

Idag har jag glädjefnatt för jag har fått det positiva beskedet att jag har kvar mitt jobb fram till nyår. Det var bara klart till sista juni innan så jag har gått och varit lite orolig över det. Nu får jag semester som vanliga människor fast längre, två månader blir det nog ungefär. Jaaaaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0