Runkfest

Jag tyckte inte att jag behövde skriva sista april på sista april i min filofax så jag skrev runkfest. Det betyder fest i Runkarp. Vi blev sexton personer och hade väldigt trevligt trots att större delen av festen blev förlagd inomhus. Var ute en sväng och eldade bål och hade fyrverkeri. Det tyckte alla var kul utom baggen som blev panikslagen och rusade genom elstaketet hem till ladan. Sambon och en kille till skulle locka tillbaka honom till sin hage och den andre killen blev släpad på marken när baggen bestämde sig för att rusa iväg igen så han kom in med knäna nedkladdade med fårskit.

Jag är rädd för barn. Jag har ingen kontroll över dem, de gör ju inte som man säger. Det finns såklart gulliga ungar, som mina brorssöner. Men oftast tycker jag inte om barn. I alla fall ska man inte låta mig ha ansvar för dem. Idag hade vi ett par kompisar med sin tvååring på besök. Det är en charmig unge. Han är nästan alltid så himla glad och nöjd och nyfiken på allt. Han gick omkring i stugan som om han gick på husesyn och tittade storögt på traktorer och får.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Igår fick en kompis barn. Undrar när jag ska åka och titta på det lilla knytet? Maria, du vet vad jag tycker om barn, så lämna mig inte ensam med en liten...

2006-05-03 @ 15:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0