Varm sås på kulorna?

Jag har varit på glasstorget för första gången den här säsongen. Det är där de kan fråga om man vill ha varm sås på kulorna. Är det nåt att säga till en tjej? Nu är det så att jag vill ha det, de har en rent otrolig varm hemmagjord kolasås!

Jag brukar inte fundera så noga över väder, men eftersom jag är tillsammans med en halvengelsman så får jag ibland diskutera det. Jag var lite fundersam när vi precis hade träffats och pratade i telefon och han frågade om vädret. Det gör väl inga svenska 21-åringar om de inte är precis desperata efter samtalsämnen? Inte visste jag vad det var för väder, jag hade kanske inte ens varit utomhus på hela dagen...

Just nu är det faktiskt ett anmärkningsvärt bra väder. Vi har gått från vinter till sommar på en dag. Jag får hindra mig själv från att köpa en massa ljuva sommarklänningar. Jag vet ju hur det blir, när det väl blir så varmt så man kan ha dem kommer jag att gå okkring endast iförd gummistövlar, och bikini om det kommer folk. Inne i stan blir det små linnen och korta kjolar.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hm, ja vädret får man ju prata om ganska mycket här i England, men oftast är det faktiskt för att man är lite desperat efter ett samtalsämne! Tex om man stöter på en kollega på stan på lunchrasten, som man ju redan pratat med på jobbet, så vill man ändå inte bara gå förbi utan att säga nåt, så då passar det bra med ett "varmt och skönt i dag, va?"

För övrigt pratar min pappa alltid om vädret, och han är helsvensk!

2006-05-07 @ 19:37:20
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0