Mera hår och telefon

Jag glömde ju skriva det roliga jag tänkt om mitt hår. Det här har jag bloggat förut men jag tycker det är så ofantligt roligt så jag kan berätta det flera gånger. Konstigaste raggrepliken jag fått någonsin är från en invandrarkille på Tiger i Stockholm; "Ursäkta, ni har en tjusig frisör på huvet, den ser fransk ut." Jag undrar om det inte var samma kväll som en annan kille kom fram och sa "Åh, du har så rakt hår!". På den tiden hade jag nästan en slags frisyr, kort page och det var fint, men inte särskilt länge. Om man inte gör något med våld (vax, vaselin, nån annan typ av gegg) står det snart tofsar åt alla håll.

Vi har fått en mobil av en granne eftersom han tröttnade på den, sa att den var sönder och att det inte gick att lägga på. Sambon har lagat den och nu ska jag prova att ha den ett tag. Det är en något nyare modell av Nokia än jag haft tidigare och den har kamera! Jag har sagt att jag inte behöver kamera på min telefon, men det är klart att det är roligt. Tyvärr går det inte att skicka bilderna så jag får spara dem i ett galleri. Kanske lika bra. Det skulle kunna bli dyrt och pinsamt om jag finge (ett av mammas favoritord, få i konjunktiv) ta kort och skicka iväg dem till alla möjliga personer... Jag fick några nya namn i min nummerlista som jag raskt raderade så att jag inte råkar ringa till Bonde eller Sten-Erik av misstag. Som tur var så fanns det inte så mycket annat lagrat i telefonen. Det är mycket man inte vill veta om sina grannar...

Idag har jag shoppat på ICA Maxi. Jodå, bor man i småstad kan man roa sig med att handla på stormarknad. Hade fått rabattcheck på 50 kr om jag handlade för minst 400. Kalsonger till sambon, med roliga mönster han aldrig skulle köpa själv, 2 för 99 i ställlet för 59 kr/styck, CD-skivor, samma sak där, köpte fyra, stolsdynor, 49 i stället för 69. På detta sätt tjänade jag nästan 200 kronor. Min matematik! Jag är så bra på att tjäna in pengar när jag handlar!

Kommentarer
Postat av: krissvensson

Imperfekt konjunktiv!

2007-08-29 @ 23:08:05
Postat av: Ylva

Visst! En vacker form är det hur som helst.

2007-08-30 @ 13:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0