Smaker som förstör, smaker som förför

Det finns vissa smaker som gör mig arg! Om jag känner minsta spår så vägrar jag äta/dricka. Detta gör mig ganska stökig att ta med ut och äta för de flesta jag känner gillar asiatisk, vegetarisk, kryddig mat. Och så jag som vill ha fett, socker, rött kött och ungefär allt som är onyttigt, förutom hamburgare.

Några smaker som stör mig särskilt är curry, mango, persika, koriander, fläder och kaffe.
Smaker jag tycker om är röda bär som jordgubb och hallon, vanilj, kokos och choklad.

I helgen lät jag vängänget ta med mig på en indisk restaurang i Stockholm som heter Shanti. Den är visst känd för sin goda mat och vi såg skådisen Micke Nyquist bland gästerna. Som tur var så var jag inte särskilt hungrig utan åt bara nanbröd med kokos och honung. Provsmakade lite av de andras mat, de fyra tjejerna var helnöjda men jag bara fattar inte grejen.

Jag har som specialitet att åka runt och bo hos folk. Hade kunnat bo gratis hela förra veckan hos föräldrarna i Hedemora och brorsan i Stockholm men var en natt på vandrarhem i Rättvik. Mina föräldrar har jag umgåtts med under semestern i Florida två veckor så där tyckte jag det kändes rätt okej att bara komma på kvällarna och äta och sova. Tyvärr har jag nästan inte hunnit träffa brorsans familj alls. När vi var på bilsemester, jag och två kompisar så skulle jag visa dem Dalarna så vi var liksom inte så mycket i Hedemora utan åkte runt Siljan. Jag måste erkänna att det är väldigt vackert där. Blir helt lokalpatriotisk och gnölar precis som de andra om alla söta röda stugor. Härbre är ett kul ord som vi började använda nästan som ett kraftuttryck. -Härbre, härbre! kan man skrika när man blir arg. Och sedan se hur andra reagerar på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0