Att leta efter en ny affär

Idag skulle jag gå och titta på Lime, en ny affär med kläder för alla kvinnor. Tyvärr låg den inte där jag hade tänkt mig utan där låg det en byggnad som ser ut som den ska rivas. Men som tur är så är Ljungby inte så stort så jag kunde cykla runt och leta lite. Hittade den efter ett tag på Kungsgatan. Liten affär men det kan nog funka. Fast det var inget jag fastnade för idag. På min upptäcktsfärd noterade jag att de håller på och bygger om på hörnet bredvid Kappahl och Diorette. Det stod Vila ovanför, en sådan butik vill jag gärna ha.

Min bror ska köpa en lägenhet för 4,2 miljoner. Han säger att man inte ska jämföra Stockholmspriserna med andra priser. Jag jämför med Ljungby. Mina två lägenheter och stugan kostade mindre än en miljon sammanlagt.

Kommentarer
Postat av: blogg_bohemen

Du har blivit taggad av lilla mig!

2007-03-09 @ 19:47:28
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Ylva

Bloggbohemen. Vad menar du?

2007-03-09 @ 21:20:15
Postat av: Helena

Vad i hela friden gör jag i England när man kan få två lägenheter och en stuga i Ljungby för samma pris som man här inte ens får en halv läghenhet för?!!! Huspriserna i Norwich (som inte alls är bland de dyraste) ligger omkring 1,7 miljoner kr+ för en tvåa. Det har vi ju inte råd med då nej... Dags att flytta hem!

2007-03-12 @ 23:36:13
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0