Bebibilder

En kompis har fått barn och jag har just fått en adress till foton på bebisen, http://my.opera.com/gassa. Söt men gul unge och jag undrar vem han fått gropen i hakan från. Lustigt det där när barn utvecklar små egna drag. Man vill så gärna hitta någon man kan skylla på. Min brors yngsta har också en grop i hakan. Den här kompisen var åtminstone förut lik min sambo. Undrar om våra barn skulle se ut sådär?

Jag är inne i en störd period. Därför har jag rivit sönder min näsa. Det är ett par saker jag vill ha utredda. Inget jag tänker berätta här, men jag hoppas att det snart blir ordning i min förvirring.

Ser fram emot en fullspäckad helg. Imorgon hinner jag nog inte gå på marknad för jag ska gå på after work. På lördag ska jag till stugan, se Figaros bröllop, gå ut och äta och sedan gå på Stengrottan och lyssna på Belse Blues. Det vet jag inte vad det är men det stod på affischen att det är en blandning mellan blues och folkmusik. Gillar inte blues men det mesta går ner när det är lajv.


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag såg på Dr House att man inte kan få grop i hakan om inte en av föräldrarna har det, så det är ett säkert tecken på att pappan inte är rätt om det där inte håller ihop. Hihi.

2007-04-08 @ 19:48:20
Postat av: Ylva

Nu blev det riktigt intressant...

2007-04-08 @ 21:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0