Sexualundervisning

"Jag blev väldigt chockad när jag fick veta hur många modeller som har könssjukdomar. Men de sprids inte genom sex utan genom kläderna som används på visningar och plåtningar. Modellerna får inte använda trosor och ett par riktigt heta byxor kan skickas mellan fem olika modeller under en dag." Ur den kanske inte alltid så pålitliga tidningen Pause. Men vafan! Kan man få könssjukdomar via kläder nu? Det var en hemskt oönskad upplysning. Själv påstod jag en gång på middag hos mormor och morfar att man kan få klamydia av kebaben i Malung. Jag menade salmonella.

Igår var vi på puben och lyssnade på en ganska dålig trubadur. Han fick allt att låta likadant oavsett om det var Lundell, Ebba Grön eller the Animals. En kompis kom dit efter en firmafest. En annan gång när hon varit på firmafest kom hon hem och lade sig på golvet och sa att hon var en boll. Sambon bönade och bad om att vi skulle gå hem några gånger igår men jag sa att jag inte ville gå förrän väninnan blivit en boll. Då vände han sig mot henne "Men bli en boll då!".

Ikväll ska vi till ett par kompisar på middag och melodifestival. Det blir inget Melody Club för oss. Jag kommer att tycka bäst om Uno & Irma men tror inte att de vinner.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Haha, man kan inte annat än gilla din sambos humor!
Det där med kläderna var ju mysko å varför skulle dom inte få ha underkläder? ursäkta min okunskap, men upplys mej gärna om varför.
KlamydiaKebab... hmmm?! finns det GyrosGonorré då också? Ja, jag vet jag bara fånar mej....
Fridens.

2007-03-03 @ 18:35:15
Postat av: Ylva

Jag är inte riktigt i riskzonen eftersom jag sällan går på catwalk. Vet inte varför de inte får ha underkläder men antar att sådana inte får synas, fast de kunde väl ha något minimalt?

2007-03-04 @ 13:03:59
Postat av: Pibben

Det låter minst sagt lite snuskigt å byta på det viset. Jaja, det är ju dom. En konstig värld.

2007-03-04 @ 14:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0