Fakta om Marie Picasso

Åh, så förutsägbart! När jag skrivit förra inlägget tänkte jag att nu kommer jag att få kommentarer om att jag är avundsjuk. Kul med nya läsare. För det känns inte som att Martina brukar läsa min blogg. Eller vad sägs om den här kommentaren?


Men herregud.
Du är duktig på att kommenmtera en annan människa och tro dig veta hur Marie Picasso är. Men du vet inte varför hon heter Picasso?
Ta reda på det innan du börjar gnälla.. och läskigt blond?? Hon har väl en helt vanlig blond ton, i jämförelse med amanda så är hon ju nästan mörk.
Sen att tjejen fick struma och gick upp i vikt sätter ju sig även på brösten.
Avis kanske??

Ang mössorna så är det för idolerna inte vill bli sjuka och alltid går i varma kläder.. Jag råkar veta att dom även sover med halsduk och varmt om fötterna... ta reda på lite mera fakta och sluta vara så jävla fördomsfull.
Vad är det som fattas i ditt liv eftersom du måste lägga ner så mycket skit på någon annan?? Väx upp!

Jag ser inget faktafel i mitt inlägg. JAG skriver vad JAG tycker. Jag har inte utgivit mig för att veta hur Marie är men jag TYCKER att hon är blond och har stora bröst. Fördomsfull? Ja, kanske det. Avundsjuk? Hm, nu ska vi se... Jag är nöjd med att inte behöva använda BH. Ja, jag skulle vilja ha en lite roligare hårfärg än min naturliga. Ja, jag skulle gärna vilja kunna sjunga. Nej, jag skulle inte vilja att det var jag som hade haft sex i Big Brotherhuset så att jag skulle få skämmas över det resten av livet. Om jag hade mössa på mig inomhus skulle jag svettas ihjäl så jag är inte avundsjuk på att "måsta" ha det. Ej heller halsduk och strumpor när jag sover. För övrigt har jag inte lagt ned så mycket tid på att kasta skit. Jag tyckte jag var ganska snäll. Tala gärna om för mig varför hon heter Picasso då. Förresten kommer antagligen inte Martina tillbaka. Det gör sällan de arga kommenterarna. Vad är det som fattas i mitt liv eftersom jag måste lägga ner så mycket skit på någon annan?...

Förresten är det sant att Amanda är ännu blondare än Marie. Jag tycker hon är en häftig tjej. Och ikväll ska Andreas sjunga I still haven´t found what I´m looking for. Det kan ställa till problem för mig som har svårt för honom men älskar U2.


Kommentarer
Postat av: En annan Martina!

Jag kan tala om för dig varför hon heter Picasso.
Det är för att, för flera år sen, så skulle dom hitta på ett artistnamn åt Marie, för Marie Pettersson låter ju inte så intressant..:)
Då kom dom på att Picasso efter familjens hund lät bra. Därav uppkom namnet marie Picasso.
Jag kan även informera att Marie aldrig har blekt håret, för det där är hennes egen färg.
Hon var ännu ljusare som liten, vilket vi var alla 3 syskonen.

Storasyster Martina

2007-11-22 @ 17:55:59
Postat av: Ylva

En annan Martina. Tack för att jag fick veta varför hon heter Picasso. Jag undrade verkligen om man fick ta ett sådant namn. Har hört att man inte får ta namn som redan finns utan att få tillstånd från dem som heter så, men artistnamn kanske man får ta? Förlåt om jag gjort någon ledsen!

Anonym. Jag tror inte att det bara är i min värld utan i hela det här landet som det är frivilligt med BH.

2007-11-23 @ 10:11:20
Postat av: Anonym

I LOVE YOUUUU MARIE PICASSO BEUCASE YOU HAR BUTIFUL!!!

I*AM THE GIRL

2008-02-23 @ 11:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0