Bonde söker fru

Jag blir tvungen att titta på Bonde söker fru i år också för nu kom ju Hedemorakillen med bland de fyra som fått flest brev. Anders Jönsson, 28-årig fårfarmare i Husby, så sött! Jag har inte träffat honom, men tittat en del på hans snygge bror som gick N3 när jag gick i ettan. Själva Anders har aldrig gått i skolan i Hedemora men pappa har haft hans syster i spanska. Och min brors familj har stuga nära där han bor. Dags att bli lokalpatriotisk och tycka att det är fint i Hedemoratrakten. Det är ju det! Jag kan sakna bergen och sjöarna. Det är mycket plattare i Småland och närmsta sjön är 25 minuters cykling hemifrån. Hos mamma och pappa kan man gå i badrock när man ska bada. Kan jag i och för sig hemma med men då hamnar jag i ån. Sambon tycker inte att jag ska följa Bonde söker fru slaviskt, på samma sätt som jag säger till ordentligt att jag vill vara hemma när Idol börjar. Mäh! Fattar han inte? Hedemora! Och Idol tycker jag är jätteroligt så har jag inget vettigare att göra än att vänta på att han ska bli klar med vad han nu gör i stugan är det klart att jag säger till när vi SKA vara hemma!

Igår var jag i Öhr igen på underbara lantcafét. Majssoppan fortfarande god och så tog jag en delikat svartvinbärsbakelse. Mjamm! På vägen hämtade vi upp en kollega i Alvesta. När vi kom fram till hans hus sa en tjej "Titta, där står hans bil!" och en annan "Ja, och där står han själv!". Det var inte helt lätt att hitta den lustiga cirkelformade vägen där han bodde så det var bra att vi hade med en geografilärare som förstår kartor, och mobil så vi kunde ringa och fråga var vi var.

Kommentarer
Postat av: laaaarsson

Hahah jag har samma problem med Idol, jag har en gammal klasskompis som är med är (Christoffer) så nu mååååste jag ju se det ännumer ;)

2007-10-04 @ 15:39:51
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Elon

Edsbymannen var i Hedemora igår. Han tyckte visst att det var ganska fint där.

2007-10-05 @ 08:06:19
Postat av: laaarsson

Hehe..IOFS
bur kan pizza va dåligt? ;)

2007-10-05 @ 10:03:38
URL: http://bestick.blogg.se
Postat av: Ylva

Elon. Ja, Hedemora är ganska fint om man inte bara åker förbi och akutstannar på McDonalds. I så fall är det bättre att gå till Lappens gatukök strax bakom.
Larsson. Det är inget fel på pizza, men jag tycker om bearnaisesås... Känner du till min kompis i Alingsås? Hon heter Yvette Lissman och har en dotter som heter Mariella och är 19, tror jag. Jag vill att Christoffer ska heta Hiding som på engelska (hajding).

2007-10-05 @ 12:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0