Dagen efter utekvällen

Nu ska jag redovisa vad som hände igår eftersom jag inte själv riktigt visste hur det skulle bli. Jag gick och åt på after worken med gravidkompisen. Det blev som en dejt för vi fick det enda bordet för två (rätt kul när servitrisen visade oss till bordet i den nästan tomma lokalen), hade likadana förlovningsringar och valde samma mat. Båda tyckte afterworkbuffén såg sunkig ut och jag kan inte motstå bearnaisesås som ingick i dagens erbjudande. Lärarna som var där tyckte nog att jag var lite konstig som inte satte mig hos dem men jag ville ju prata med min kompis ju. Vi mellanlandade hos mig någon timme trots att jag inte tänkt ta hem någon till kaoslägenheten, men soffan är intakt och stereon funkade och Marabou mjölkchoklad är gott. Sedan var vi hos kompisen som jag hade bett ha förfest. Hon hade suttit fast i en hiss i en och en halv timme och inte hunnit göra så  mycket mera och förfesten började så sent som åtta. Efter ett par timmar där blev jag rastlös och gick ensam till Harrys för jag ville höra Tullamore Lads och träffa killkompisarna som lovat ta hand om mig. De satt med två andra killar och jag fick bokstavligt talat sitta mellan två stolar. De hade visst suttit där ett tag och när jag kom fick de in en nota på över 1400 kronor. Jag försökte konversera med en av killarna som jag aldrig träffat förr när vi blev lämnade ensamma vid bordet en stund. Han hade läskigt stora tatueringar men snälla ljusbruna ögon. Det var tänkt att han skulle köra rally idag men det hoppas jag att han inte gör. Han sa att han funderade på att välja bort rallyt för spriten. Hur länge har du hållit på med det? frågade jag. Spriten? svarade han...

Vid midnatt kom sambon till puben för han hade tröttnat på firmafesten. Kompisarna från förfesten dök också upp. Vi var ett gäng som gick ner och upptäckte "nya" dansgolvet som bara var samma som gamla Tereza fast mindre. De hade satt upp lite skynken och om man gick bakom dem kom man till toaletterna och sedan gick jag upp för trapporna till hotellfoajén vilket nog inte var meningen. Sambon tyckte det var konstigt att jag gått iväg åt ett håll och kom tillbaka från ett annat, hehe.

Jag fick en massa komplimanger igår om att jag hade en fin klänning (en tjej), hade gått ner några kilo (snäll killkompis. Det har jag svårt att tro med nuvarande pizzadiet men det lät ju gulligt) och att jag luktade gott (kille som jag vill vara vän med).

Idag är jag kriminellt förvirrad och borde över huvud taget inte få gå ut. Jag var på ICA och tappade bort scannern. Det var första gången det hade hänt enligt tjejen i kassan, som om det var någon tröst. Jag höll på att leta ihjäl mig men de fick lov att döda den och ge mig en ny. Sedan hämtade jag ett paket med kläder som kompisar beställt (mina var såklart senarelagda) och skulle baxa hem det på cykeln. Jag ömsom gick bredvid, ömsom cyklade men då ramlade det av ett par gånger. Tur att det bara var kläder och inte glasföremål. När jag kom hem och sa att jag haft ett trauma sa sambon att han också hade det. Måtten i köket stämmer inte! Så han blev tvungen att flytta diskbänken två cm och nu är det glapp vid väggen.

Kommentarer
Postat av: maria

alla glapp kan fixas med fogmassa hälsar L ;-)

2007-10-20 @ 17:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0