Berättarfestivalen

Igår var jag på en galaföreställning som hette 200-åringen som kom tillbaka och handlade om Gunnar Olof Hyltén-Cavallius, den svenska etnologins fader. Det är mest här i Småland det uppmärksammas att han skulle ha fyllt 200 i år, eftersom han är härifrån. Medverkande artister var Monika Eriksson, Beathe Frostad, Annemarie Krarup, Richard Martin, Per Gustavsson, Teater 16, Jonas Åkerlund, Ulrika Gunnarsson, Magnus Lundmark, Ulf Palmenfelt, Håkan Nordmark, Bengt Göran Söderlind och Siw Svensson. (Ursäkta namnuppräknande, det är mest för att jag ska kunna gå tillbaka och se vad jag sett.) Det var bra men en aning långt program, tre timmar.
 
 
Efter detta släpade jag mig iväg och lyssnade på Ruggiga historier vid Lagans strand med Eva Andersson och Bengt Göran Söderlind (bilden).
 
Festivalens sista punkt Methera & Mats Rehnman med föreställningen Strange lovers 
.
 
Jag har även varit på  Märtas café och lyssnat på en berättargrupp från Linköping. När man är vuxen men har barnsmak får man äta våffla till lunch och langos med sylt och grädde till middag! Jag är mycket nöjd med årets festival och laddar nu upp inför Copenhell, en hårdrocksfestival i Köpenhamn på torsdag! Ah, det blir jordens kontrast!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Härligt att du är nöjd med programmet. Fast en föreställning på tre timmar kändes mycket. Visst får man äta vad man vill oavsett ålder!

Svar: Det hade varit bra om jag haft bättre karaktär, men när det är festival är det undantagstillstånd och man får äta hur konstigt som helst!
Ylva

2018-06-17 @ 19:38:08
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Ama de casa

En våffla skulle inte sitta dumt :-)

PS: Var det DEN Jonas Åkerlund? ;-)

Svar: Hehe, det hade varit kul om Musikvideoåkerlund landade på Berättarfestivalen!
Ylva

2018-06-18 @ 08:28:04
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0