Felsatsning i Växjö

Jag vet inte om den här skylten hör till Pinchos i Växjö men lockande är den! 
 
Det behövs mer strössel i livet! 
 
Här gör de däremot en felsatsning! De bygger ett fruktansvärt dyrt kombinerat kommunhus och station som ska bli något slags Växjös vardagsrum. Men jag tyckte att det tidigare Resecentrum var fint och ganska nytt. Det byggdes 2002 såg jag nu, men längre än så ska en offentlig byggnad stå. Se bild här:
 
Samtidigt lägger de ned fantastiska Fria ordets hus och Konsthallen, eller det säger de att de inte gör, utan de bara säger upp konsthallen från sin lokal utan att säga var konsten ska hålla till i stället, men det är ju inte särskilt lovande. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Ibland undrar man verkligen hur de styrande tänker eller inte tänker som i det här fallet... Suck!

Svar: Dessutom ryktas det att de som ska jobba på kommunhuset inte kommer att få egna platser utan ska flytta runt, trots att all forskning säger att det bara leder till stress! :-(
Ylva

2019-10-02 @ 18:59:30
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Fy vad tråkigt att dom felsatsar på det viset! Dom pengarna kunde verkligen ha använts till nåt bättre och mer behövligt. Som till strössel, till exempel ;-)

Svar: Precis! Strössel! Kultur! Kanske behöver de ett nytt kommunhus, men det här skenar iväg. Den som vann arkitekttävlingen ritade en byggnad som tyvärr är omöjlig att bygga, så nu använder de andra material...
Ylva

2019-10-03 @ 20:06:30
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0