Om halka

Man får vara försiktig när man är ute i halkan. Jag kan förstå att en del tycker att det är jobbigt med snö och is, men det är fint! Maken var lite bekymrad att det skulle snöa inför flytten av företaget för han hade ingen lust att köra truck då, men det gick bra. Han bröt handleden i förra flytten, så det kan räcka med olyckor för hans del. 
 
På asfalten har snön smält så det är lätt att gå där. 
 
Ibland ser det ut så här, men det är ändå inte halt. 
 
Jag vet inte om det är jag som har särskilt struttig gång eller om det är skorna det är fel på, men jag sparkar in grus och snö i dem. Ett billigt köp på Netto för några år sedan, men de är sköna annars och jag vill inte köpa nya kängor bara för det. 
 
Ur dagboken 910207: Jag och Marit spelade beach mot Sara och Anna-Lena. Det var segt för Marit hade ont i knäna och jag i magen. 
 
(Jag antar att vi spelade inomhus eftersom det var jättekallt ute, men vi kallade det för beachvolley för att vi var två mot två.)

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Vackra vinterbilder men det där knögglet ser inte kul ut att gå på...
Skönt att det gick bra med flytten!

Med tanke på årstiden så antar jag att ni spelade beachvolleyboll inomhus.

Svar: Jo, ganska kul att gå på knöggel faktiskt. :-) Nog för att vi var vana vid kyla, men jag antar också att vi spelade beach inomhus.
Ylva

2021-02-08 @ 10:04:51
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Den senaste månaden har jag inte gått utan bråddar nån gång, det frös is under all snö som kom, så i år är jag extra försiktig

Svar: Jag har inte använt mina en enda gång denna vinter, men blir det is av den snö vi har nu ska jag göra det.
Ylva

2021-02-08 @ 13:35:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0