Tröstshopping

Nu är jag jätteirriterad för att jag inte fick spara semesterdagar från förra året! Först stod det i vår självservice att jag hade 46 semesterdagar i år, men när jag kollade idag så var det bara 33. Det kan låta mycket, men jag vill vara ledig på loven då det inte är så mycket att göra på skolan. 
 
Maken tipsade mig om bra tröstshopping; Profilhörnan som säljer arbetskläder har rea och jag köpte allt det här för 600 kr! Det är en sport-BH, en sporttopp, en tröja och en jacka. Maken fick firmamärket tryckt på sina kläder när han var där förra veckan, men man kan även köpa dem som de är. 
 
Mindre lyckad shopping är 32 rullar hushållspapper när vi skulle ha toapapper. Jag orkar inte gå tillbaka med balen så nu har vi hushållspapper i en evighet. 
 
Ur dagboken 910215: Emma kom och sa att Carina berättat att hon är kär i Marcus. Hon har inte kommit så långt att hon kallar honom för Marcus. Men de ska gå på Young Guns 2 tillsammans. Jag trodde jag skulle spricka av ilska. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Men? Hur kan dom sno 13 semesterdagar av dig bara sådär? Inte lite fräckt...
Fina fynd! Vi lyckades hitta en ny jacka till Anders igår efter många om och men (läs: vi gick äntligen in i en affär där det fanns jackor). Jag är så nöjd, för hans gamla hade börjat skräckrugga foder så det ramlade vita flagor omkring honom där han gick. Den nya ser typ precis likadan ut, men den är hel :-D

Ajdå... Brädad alltså? Trist...

Svar: Väldigt tråkigt när jag snålade med semester i somras för att spara in till en tid när man får resa och göra saker! Nu får jag pengar i stället, men jag kommer att bråka om detta. Haha, jackor som faller sönder är dags att byta. Jag har haft regnjackor som börjat mjälla... :-)
Ylva

2021-02-16 @ 09:30:04
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: lisa

Vad surt att du inte fick spara dina semesterdagar från förra året. Kan dom verkligen göra så? Dom kan väl inte bara sno dom?
Haha ja nu har du hushållspapper så det räcker och blir över :) Det är faktiskt lätt hänt att man tar fel :)
Kram

Svar: På lönekontoret säger de att det var dagar som jag var tvungen att ta ut förra året. Nu får jag pengar så jag får väl ta obetald semester. Jag brukar alltid läsa på pappersbalarna, undrar hur jag läste här... Kram!
Ylva

2021-02-16 @ 09:43:39
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se
Postat av: Ami

Så trist med dina semesterdagar. Men kul med lite shopping.

Svar: Ja, det är så dumt när jag har sparat dagar! Jätteglad över att ha hittat en vind- och vattentät jacka för 200 kr! :-)
Ylva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0