Dollarstore

Idag gick jag till Luleå! 
 
En rejäl promenad får man säga. 
 
På samma gata kommer vi att få Rusta i mars. Det blir många lågprisvaruhus på samma ställe; Dollarstore, Rusta, Biltema, Clas Ohlson och Jysk. Jag fattar inte riktigt hur det ska funka i lilla Ljungby, men kanske folk stannar på E4:an och handlar. 
 
Här finns också en Ingomack med en Frendobutik som är öppen dygnet runt, som jag inte visste om förrän nyligen när de blev rånade. Det låter inte som något tryggt jobb, att jobba vid E4 mitt i natten. 
 
Vet ni vad ett bordstält är? Det är en sifferskylt på McDonalds som man ställer på bordet och så kommer de ut med det man har beställt. Ja, jag kanske gick dit och provade deras nya unicorn freakshake.
 
Det kändes livsnödvändigt, som det mesta gör när man tänker på Dan Eliasson som åkte till Kanarieöarna. Han var chef på MSB och trodde inte att det skulle bli en så stor grej... Jag brukar inte följa med så mycket i nyheter, men det är kul för han är från Hedemora, har haft ett punkband som hette Bad Boo Band med den största hiten Knulla i Bangkok och dessutom har han blivit dömd för att krossa en ruta i färghandeln...
 
Ur dagboken 910109: På idrotten höll vi på med en slags dans. Som vanligt pinsamt med koordinationsproblem. Rosie och jag ställde oss och demonstrerade för Åsa före spanskan. Det var nog inte allt för många som såg. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Akira Öken

Jättenkasigt att tycka det är ok att agera likadant som en toppchef som fått avgå på grund av sin dumhet. Var

Svar: Alltså va? Tycker du att det är lika illa att en privatperson går på McDonalds som att en chef på en krismyndighet åker till Kanarieöarna?!
Ylva

2021-01-09 @ 21:13:43
URL: http://akiraken.blogg.se/
Postat av: znogge

Han har många strängar på sin lyra...

Svar: Han har minst fyra jobb som hög chef bakom sig dessutom och jag vet inte vad mer. Det är kul när det dyker upp skandaler hemifrån.
Ylva

2021-01-09 @ 21:33:00
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Åh! Rusta! Lyllo er... (Fast som varandes trafikpolis-Ama måste jag lägga in mitt veto mot att folk ska stanna PÅ E4-an ;-) ).

Koordination är inte min bästa gren. Undrar förresten om jag verkligen har nån bästa gren överhuvudtaget? :-D

Svar: Ja, det blir kul med Rusta! :-) Sant, det är dumt att stanna på E4! Jag vet inte heller vad min bästa gren är, hade min storhetstid på mellanstadiet när jag var med och blev Dalamästare i basket med skollaget! Jag var längre än de flesta och kunde stå under korgen och göra mål innan de började med den tråkiga tresekundersregeln då man inte fick stå under korgen längre än så...
Ylva

2021-01-10 @ 10:24:33
URL: http://https://amacasa.wordpress.com/
Postat av: Martin

Han har alltså inte bara varit på Kanarieöarna utan även i Bankok. Undrar om hon visste det, moderaten som ringde ifrån Spanien och menade att det är viktigt att föregå med gott exempel. Fast det gällde kanske inte Eliasson utan Lövéns shoppingrunda.

Svar: Haha! Det har jag missat, får kolla upp det sedan. Nu är det tyvärr många högt uppsatta som inte har lyckats vara bra förebilder...
Ylva

2021-01-10 @ 22:53:19
Postat av: Martin

Bangkok ska det visst vara. Tyckte det såg lite lustigt ut.

2021-01-10 @ 22:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0