Gamla fotokataloger

Idag har jag varit och klippt mig som jag gör var tionde vecka så det är inget speciellt med det, men eftersom det inte händer så mycket annat rapporterar jag om detta. 
 
Innan såg jag ut så här och jag tycker egentligen att det är lagom långt fram, men det är slitet och för långt bak och står åt alla håll...
 
Efter klippningen och jag är nöjd, men det är konstigt att håret är rakt på ena sidan men lockar sig på den andra. 
 
Maken letade efter något på vinden och hittade en fotokatalog från 93-94 då han gick första året på ellinjen. Jag tycker att han är jättesöt, men har helt oformliga kläder...
 
Jag letade efter mig samma år i katalogen från Hedemora, men då var jag på Island så vi tittar på 90-91 när jag gick första året på humanistlinjen. Det där var en fin röd blus, minns jag. 
 
91-92 hade jag permanentat mig och hade en klassföreståndare med kungakrona. Jag och min enda humklasskompis markerade med skyltar i samhällsklassen. 
 
När jag kom tillbaka 93-94 var vi åtta humanister i avgångsklassen. 
 
Ur dagboken 910119: Efter en stor nervpers vann vi med 17-16 i femte set. Vi var inte i så bra form. Killarna vann också och hemresan var glad. 
 
(Dam- och herrlaget i volleyboll reste buss tillsammans till Mora och spelade match.)

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så skönt att bli klippt för håret blir gärna lite slitet i topparna. Vilka härliga ungdomsbilder på er men makens byxor...

Svar: Ja, jag måste klippas med jämna mellanrum. Jag skulle gärna vilja ha långt hår, men det går inte med mitt tunna hår som bara delar sig. Ja, kläderna på nittiotalet... Han var lång och smal och fin och hade helt missklädsamma plagg...
Ylva

2021-01-19 @ 21:41:56
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Blev ju bra där med frisyren. Här klipper vi fortfarande till varandra :-)
Härliga gamla bilder!

Måste ha varit riktigt nervpåfrestande den där matchen! Här tänkte jag briljera med att det var volleyboll, men sen avslöjade du det själv. Det var ju lite synd... :-D

Svar: Jag är fortfarande impad över hur snyggt ni lyckas klippa varandra! Jag har uppklippt bak och det tror jag inte att jag ska låta maken ge sig på... Visst är det kul med gamla bilder! De har ändrat reglerna men på min tid kunde man spela volleyboll upp till fem set och max till 18 och man blev helt slut av långa matcher! Haha, bra där, volley volley volley! :-)
Ylva

2021-01-20 @ 09:48:56
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Lena i Wales och Spanien

Kul med gamla foton.
Du var humanist, som jag också var.
Fint du klippt dig.
Ha det bra!

Svar: Visst är det! Hum finns inte kvar på skolan där jag jobbar, det är trist. Tack, det är skönt att vara nyklippt. Ha det bra, du med!
Ylva

2021-01-20 @ 11:15:08
URL: http://lenaiwales.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Ja men tänk hur man höll på och permanentade sig under några år :) undrar när det kommer tillbaka ?? nu skall håret plattas så platt som möjligt :)

Svar: Ja, först ville de inte göra det med mitt lilla tunna hår, men sedan hittade jag en frisör som sa att hon hade någon "skonsammare" vätska. Jag vet inte, jag. Men praktiskt var det, för krulligt blev det och sedan behövde man inte göra så mycket mer. :-)
Ylva

2021-01-20 @ 11:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0