Stockholm inställt

Jag är lite ledsen för jag skulle egentligen ha åkt till Stockholm idag. 
 
Jag brukar åka dit minst en gång om året och hälsa på min brors familj och vänner som bor där, men nu har jag inte varit där sedan i mars 2019. 
 
Då såg det ut så här vid Slussen och nu vill jag dit och se den nya guldbron. Stockholm finns kvar och jag hoppas fortfarande att jag kommer dit i samband med litteraturkryssningen i mars, men jag börjar ge upp första kvartalet...
 
Ur dagboken 910102: Vaknade kvart i nio av telefonen. Det var polisen som ville prata med Gunnar. Lasse fick gå till polisstation för utredning. 
 
(På luciafesten som spårade ur hade den ansvarige däckat när polisen kom dit och när de frågade efter Gunnar klev min bror in i polisbilen och pratade med dem. Han heter i och för sig Gunnar i andranamn, men använder absolut aldrig namnet annars.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Tråkigt men ett bra beslut. Vi hoppas på att kunna hälsa på sonen längre fram i vår om vi har tur.

Svar: Ja, nu verkar Stockholm vara nedstängt. Hoppas att ni också kommer iväg dit snart!
Ylva

2021-01-02 @ 20:49:41
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Himla tråkigt, men det är ju bara att (o)gilla läget och följa direktiven. Hoppas du kommer till Stockholm inom en inte alltför avlägsen framtid!

Ojdå. Den festen måste verkligen ha spårat ur rejält!

Svar: En idé är att min bror, som haft corona, kan komma hit och hälsa på så får jag åtminstone träffa honom. Dessutom hoppas jag att jag som skolpersonal får förtur till vaccin, men jag har inte hört något om det. Ja, se, det var en vild fest! Jag och mitt töntgäng hade ännu inte blivit så festiga av oss så vi lämnade den urartade festen snabbt. :-)
Ylva

2021-01-03 @ 10:21:17
URL: http://https://amacasa.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0