Unga lärare

Lärarna kan vara så unga nu för tiden, i år kan jag vara dubbelt så gammal som de yngsta lärarna på skolan om man tänker sig att de börjar jobba när de är 24. Det känns bisarrt... 
 
Årets första tulpaner. 
 
Ur dagboken 920110: Lübeck försöker marknadsföra SSU i Florida. Sado Sex United. 
 
(Lübeck var en före detta parallellklasskompis som var utbytesstudent i Florida, antar jag. Jag minns inte att han var borta.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Ja, det finns en del som är väldigt unga. Under hösten hade vi en nyutexaminerad lärare som vikarie på skolan. Hon hade själv varit elev här i nio år så det kändes lite knepigt faktiskt.

Svar: Vi hade en ung tjej som blev förstelärare och skulle tipsa sina gamla lärare om hur de skulle undervisa, det blev inte jättepopulärt...
Ylva

2022-01-10 @ 19:12:32
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Vackra tulpaner! Nu har jag inte så mycket kontakt med lärare, men det var många år sen jag började fundera över att poliserna som patrullerade på stan var såna småglin. När jag var liten var det mer imponerande farbröder som gick runt i sina uniformer. ;-)

Haha! Jag trodde att SSU stod för nåt annat :-D

Svar: Det känns vårigt med tulpaner. :-) Haha, en kompis som är äldre än mig blev förvånad när det kom en ung präst och hade en begravning och det här med unga poliser har vi också lagt märke till. Ja, man kan tro att SSU är sossar, men så behöver det inte vara. ;-)
Ylva

2022-01-11 @ 09:47:00
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Haha.. jag brukar bli påmind om hur gammal man är när det anställs folk på jobbet som är bra mycket yngre än mina barn :)

Svar: Ja, det måste också kännas konstigt! Jag är så gammal att mina kompisars barn börjar på gymnasiet. :-)
Ylva

2022-01-11 @ 19:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0