Renovering

Jag har varit på nätverksträff med kommunens skolbibliotek på Åbyskolan i Lagan. 
 
Det är ett fint litet bibliotek men de ska få nya möbler för att matcha skolans behov mer, ta in mer ungdomsböcker och färre vuxenböcker mot nu även fast de är en filial till kommunbiblioteket. Det blir nog bra. 
 
För länge sedan hade vi en otroligt bra Järnia/Önskabutik här och när jag flyttade hit hade de allt! Det var dit man gick och köpte resväskor, fiskedrag och porslin. Nyligen stängde restaurangen Asian T4 och nu öppnade Jenny Wok i stället. Inget för mig men kul med nya restauranger. 
 
Det här däremot är verkligen för mig! Jag är så glad att Poco Locos tagit över Garvaren och ska börja ha konserter och disko här igen, förhoppningsvis ibland för oss lite äldre som i lördags när vi var på releasefest med synthbandet 1984. 
 
Ur dagboken 921123: Mitt under spanskan gick strömmen i hela skolan. Tammy trodde att jag råkade i panik bara för att jag ville ut genom en dörr som var låst och igenlimmad. 
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag tycker det är tråkigt när butiker försvinner men restauranger verkar ha lite större chans att överleva.
Trevligt om det blir lite mer för "mogen publik" eller hur man ska säga ;-)

Svar: Ja, jag tycker också att det verkar som om restauranger inte försvinner lika lätt, men är orolig för alla nya ställen som ska öppna nu när folk kanske inte har råd att gå ut och äta så ofta. Det blir jättekul för oss mogna! :-)
Ylva

2022-11-23 @ 20:05:56
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0