Surkärring

Jag är så dålig på att vara vuxen ibland och orkar inte med allt som förväntas. Svärmor sa en gång att man klarar av vad man måste, men då har hon inte haft samma möjligheter som jag att bryta ihop. Nu på sömnskolan är det tvärtemot när man var liten och var tvungen att gå och lägga sig; vi uppmanas att vara uppe så sent som möjligt! 
 
På en del sätt är jag däremot en gammal kärring! Jag hatar november och gnäller på hur grått det är. Se här hur det blir framöver (jag kollar yr.no på norska för att jag tycker att det blir lite gladare då). Vi får en liten svart månflaga på söndag, tjoho... 
 
Jag cyklar jämt till jobbet men irriterar mig ändå på alla A-traktorer som tar upp parkeringen, för att inte tala om elscootrarna som kommer susande tyst från alla håll. 
 
Ur dagboken 911111: Jag pratade med Clabbe och Jarmo efteråt. De tyckte att jag skulle betala 50 kr för att få stå på linjen i deras match. Jarmo är skitgullig men han verkar lite dum i huvudet... 

Kommentarer
Postat av: znogge

Om man är en gammal kärring för att man ogillar november så finns här en till och det är jag stolt över :D

Svar: Jag vet i och för sig ingen i Sydsverige som gillar november men känner mig som en surkärring. Välkommen i klubben!
Ylva

2021-11-11 @ 21:51:08
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Jadu... Den prognosen ser verkligen inte munter ut. Hoppas dom har fel och att du får se solen litegrann i alla fall!
Elsparkcyklarna är livsfarliga! Dom kommer från alla håll och kanter och trafikregler verkar inte vara nåt som dom behöver bry sig om...

Haha! Jag tycker snarare att du skulle FÅ 50 spänn om du stod på deras linje :-D


Svar: Jag ser en liten solstrimma nu faktiskt men jag kommer inte hinna gå ut och fånga den. Elsparkcyklar borde förbjudas, i alla fall de där som kan gå i 30 km/timme. Ja, jag borde ha tagit betalt som linjedomare, även fast Jarmo var skitgullig. :-)
Ylva

2021-11-12 @ 09:34:46
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Verkar jobbigt med sömnskolan..hoppas det hjälper

Så mycket långsamtgående fordon numera i trafiken..

Svar: Jag börjar i alla fall acceptera att jag har svårt att sova. Ja, det är många långsamtgående.
Ylva

2021-11-12 @ 13:10:26
Postat av: Martin

"Det är som det är, och blir som det blir", som Allan sa, även om jag vill påstå att jag visste det redan innan jag lärde känna honom. Senare i livet, det börjar bli dags nu, kan man tillägga att det var som det var.

Svar: Allan? Man är som man är när man inte blev som man skulle, säger en kollega. :-)
Ylva

2021-11-15 @ 09:05:54
Postat av: Martin

Det var väl Allan som hoppade ut genom fönstret och försvann. Eller kommer jag ihåg fel? Du har en klok kollega, du. Jag önskar att min kollega hade haft en sån, men han får nöja sig med mig.

Svar: Ja, just ja, han heter Allan. Jag tänkte att det kanske var Allan Edwall. Haha, ja, min kollega är klok och hon får också nöja sig med mig.
Ylva

2021-11-16 @ 00:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0