Shopping i Växjö

Eftersom jag inte tyckte att jag åkt buss färdigt, efter att ha åkt Flixbus hem från Stockholm, åkte jag till Växjö idag och gick på mellandagsrea. 
 
Där gick jag runt i cirklar som en idiot enligt google maps... 
 
Först tänkte jag att jag var duktig som inte köpte kläder och att jag bara ska köpa om jag behöver något. På Gina tricot tittade jag efter stickade tights som jag köpt där för många år sedan, men hittade i stället en stickad kjol och då kände jag ett behov för jag har bara korta. 
 
Jag fick fina tygservetter från Cult design av min brors familj och har ett uppläggningsfat av samma märke. Då kände jag ett behov av servettringar och det hittade jag fyra för 25 kr på Emmaus second hand. 
 
Där fanns också en gullig fårlampa men jag hejdade mig för jag vet inte var jag skulle ha den och tror inte ens att man ser fåren när den är upphängd. 
 
Jag satt längst fram uppe i dubbeldäckaren på vägen hem och fick se solen gå ned. 
 
Ur dagboken 921227: Tammy berättade nåt kul. När hon kom hem inatt hörde hon ett misstänkt ljud från föräldrarnas rum. Hon trodde att det var Bórgthor och sa ilsket -don´t you Icelandic people know anything else to keep you warm? Ett tag senare kom Torfi och undrade vad hon sa. 
 
(Torfi var hennes isländska pappa och Bórgthor hennes bror.) 

Kommentarer
Postat av: znogge

Imponerande att du kunde motstå lampan men visst, man ska ju ha plats för den också...

Svar: Om jag hade haft en plats som behöver en ny lampa hade jag köpt den. Funderar vidare, den skulle vara fin på vår nya veranda... ;-)
Ylva

2022-12-27 @ 21:26:10
URL: http://znogge.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0