En härlig kväll

Jag hade en så bra kväll igår igen! 
 
Jag åkte med vänner till Värnamo och började med att gå i affärer. Nu köpte jag det här fatet på HM Home som jag tittat på. Man kan lägga ägg (!) på det. 
 
Vi gick på evening tea på Ditt café Livingroom. Det var chokladtema vilket passade mig utmärkt. Det var faktiskt fantastiskt fantastiskt! 
 
Vi avslutade med en konsert på Gummifabriken. Det var indiebandet Bell Fell Silent som spelade. Dem hade vi aldrig hört talas om innan, men det gör inget. Det är alltid kul med livemusik och de var bra! 
 
Ur dagboken 920311: Låg och läste och lyssnade på musik. Orkade inte plugga särskilt mycket samhällskunskap. Beställde ny tid hos tandläkaren som ville ha dit mig på tyska cp-dagen. 
 
 

Kommentarer
Postat av: znogge

Frågar man mig så är det rätta temat alltid ett chokladtema :D Vilken trevlig avslutning dessutom!

Svar: Det var en sådan tur för mig för andra teman har till exempel varit semmelfrossa och bubbel som inte alls passar mig (fast det hade ju funnits tillräckligt mycket gott ändå). :-) Konserter känns fortfarande nästan overkligt efter två års tystnad.
Ylva

2022-03-11 @ 20:52:04
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Ama de casa

Härligt med en härlig kväll! Chokladtema lät verkligen fantastiskt fantastiskt :-)

Antar att cp står för centralprov? Ett centralprov i tyska eller tandläkaren... Som att välja mellan pest och kolera om du frågar mig.

Svar: Chokladtema är nästan självmord för mig... ;-)
Ja, det var centralt prov. Jag är dålig på tyska men resten av min familj är tyskalärare så jag kände att det var viktigt att göra provet. ;-)
Ylva

2022-03-12 @ 08:58:00
URL: http://amacasa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0