Skolavslutning

Idag var det avslutning för årskurs ett och två på gymnasiet men det var jag inte med på. Vi hade avslutningsfika med personalen och några avtackningar. 
 
Mina föräldrar har gått i småskolan men vi hade måsskolan idag... Två måsungar förirrade sig in på skolbiblioteket och jag som brukar försöka fånga kycklingar fick tag i en. Kollegorna fick ut den andra också utan att vi blev attackerade av en arg mamma. 
 
Idag öppnade Märtas glasseri och jag gick dit och åt en tivolivåffla med tre kulor glass, mjukglass och strössel. Siaglass är god men 60 kronor är lite mycket pengar för en glass, det kan inte blir så ofta. 
 
Ur dagboken 930615: Man kunde gå in i små gränder mellan husen på "bryggen". Det var stängt där förra gången. Fin och mysig stad men man skulle bli galen av att bo där för det är så mycket turister. 
 
(Jag åkte färja från Bergen till Island med mamma och pappa.)

Kommentarer
Postat av: znogge

Tur att du har fågelvana för jag hade garanterat inte fått ut den!
När det gäller glasspriser kan jag konstatera att motsvarande glass hade kostat 100 kronor här!

Svar: De var inte så svåra att fånga som jag trodde, men varken de eller jag är vana vid denna hantering av vilda fåglar. Jag tycker att glasspriserna ökat lite väl mycket och det är ju inte så att lite strössel kostar tio kronor att köpa in. De tar tio för både sås och strössel och då tycker jag synd om barn som vill ha.
Ylva

2023-06-15 @ 22:23:08
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Men oj, ville dom redan börja i skolan.. :)

Det var en rejäl glass, gött !

Svar: Nej, de var inte så sugna sedan... Ja, det var den största jag kunde hitta, det var ju ändå skolavslutning. :-)
Ylva

2023-06-16 @ 09:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0