Studentnostalgi

Varje år vid denna tid blir jag nostalgisk och tänker på hur kul det var att ta studenten. Vi har utspring här imorgon så då kommer jag att bli rörd av alla glada ungdomar. 
 
Jag tog studenten -94. Vad unga, smala, rödhåriga och glada vi var, jag och min pojkvän. Här på vår balkong före balen. Jag hade lånat en klänning av en vän till familjen. 
 
Här är jag utanför garaget på väg till studenten. Jag tyckte att denna kavaj var tidlös men den har ju enorma axelvaddar...
 
Det här kortet var med i tidningen Södran (möjligen för att fotografen var en ingift morbror). Det var kul att tjejerna som bara pratade om en modevisning de arrangerat inte var med. Vi hade champagnefrukost i Sveaparken. 
 
Hemma i vardagsrummet på mottagningen. Den där klänningen tycker jag fortfarande är fin, en västklänning på postorder, Ellos var det nog. 
 
På skolgården efter utspringet. 
 
På kvällen firade vi på Stadshotellet. 
 
Ur dagboken 930613: Stannade och fikade i Stjernfors hos Hans Scheike. När vi kom in på gården satt han faktiskt där, varpå mamma högg tag i mig och utbrast -nej, jag dör! 

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilka fina bilder från din student! Då blir det kanske stora näsduken i morgon. Visst är det en fin och speciell känsla med utspring, det kan man inte komma ifrån!

Svar: Tack, jag tycker att vi var fina. Nästan så att jag blev tårögd, ja. Nu ska jag lägga upp några av dagens bilder på våra studenter och deras stora dag.
Ylva

2023-06-13 @ 22:19:58
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: en vanlig man

Fika hos Hans Scheike! Det väcker en del frågor vill jag påstå. :-D


Svar: Hehe, ja... Jag fick säga åt pappa att hålla käften när han pekade på en piska på väggen och undrade vad de använde den till...
Ylva

2023-06-14 @ 06:58:45
URL: http://https://vanligman.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Härligt att kika på gamla bilder - ni var jättefina !
Jag blir också väldigt rörd när jag ser studenter springa ut - trots att det inte är någon jag känner, jag tror man som du, relaterar till sin egen student.

Fikade ni med Hans? :)

Svar: Visst var vi fina. Man blir rörd när man ser de glada ungdomarna. Hehe, nej, men han hade ett jättemysigt café faktiskt förutom att han satt där med tre av sina häxor när vi kom...
Ylva

2023-06-14 @ 08:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0