Mister York

Vi har fått en ny burgarrestaurang som heter Mister York. 
 
Den ligger där Old MIkes´diner låg innan. Nu har vi det nästan som i Värnamo där Hamburger Hill ligger. De har Max, Burger King, McDonalds och Jureskogs på samma ställe. Vi har McDonalds, Max, Sibylla och Mister York vid Ljungbyporten nära E4:an. Frågan är hur många snabbmatsställen som behövs. Det tråkiga är att även Pinchos ligger där uppe och inte inne i centrum som jag vill. 
 
Jag tycket inte om hamburgare och det är den enda mat de har, men som tur var var jag ändå ute efter glass och åt en daim swirl. Det var gott men inte så kul att äta ur en pappbägare med trägaffel. 
 
Ur dagboken 931027: Maria och jag försökte sitta i biblioteket men det kom in ett par komiska slon så att vi fick ett otroligt skrattanfall och var tvungna att springa ut. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Själv älskar jag hamburgare men McDonalds och Burger King ratar jag. Det ska vara kvalitet och bra burgare helt enkelt.
Trevlig fredag!

Svar: Jag äter bara makens hemgjorda burgare men har svårt att äta mat på höjden med värdighet så det är mest när ingen ser...
Ylva

2023-10-27 @ 18:21:54
Postat av: B.B

Jag är med en hamburger älskare men äter med helst när ingen ser allt kladd 😆 tänkte testa där en dag men du som varit där, kan man beställa vanligt eller måste man beställa med mobilen?

Svar: Jag tror att man kan beställa över disk men jag köpte i en automat, likadant som man kan göra på McDonalds. De jag hört som testat burgarna gillar dem.
Ylva

2023-10-30 @ 16:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0