Jubileumshelg i Göteborg

Jag har varit lite besviken över att jag inte tagit mig till Göteborg under 400-årsjubileet som de firar i år (fast det egentligen var två år sedan, men det sköts upp på grund av pandemin som så mycket annat) men så visade det sig att jag bokat in en helg när det var final på firandet! 
 
Sveriges största street food festival. 
 
Jag kom med buss i fredags och gick ensam på D.A.D. för vännerna befann sig på ett annat ställe då och jag ville inte åka iväg från centrum när jag väl hamnat där. Jag har sett gruppen på Dalarock redan när de hette Disneyland after dark, som de fick byta bort sedan efter bråk med Disney, kanske 1989 och en gång på Tivoli. 
 
Jag började vandra över den nya Hisingsbron för att sammanstråla med vännerna men då tog de en spårvagn över och vi gick på en pub innan vi åkte tillbaka till Hisingen och vännen vi bodde hos. 
 
Karneval på Kulturkalaset med glad musik och duktiga dansare.
 
Igår var vi på konsert med Thomas Stenström på Liseberg, det som var anledningen till att vi åkte till Göteborg från början. Vi har haft en härlig helg med det jag gillar mest; äta och dricka gott, vara ute i fint väder, umgås med trevliga människor och höra bra livemusik!

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilken härlig och bra helg i Göteborg! Konserter gillas men jag känner att det var på tok för länge sedan för min del...

God kväll!

Svar: Ja, det var mycket lyckat! Jag ser mig själv som en kulturfigur vars uppgift det är att vara publik; utan publik ingen konsert. Förutom under coronan när man fick livestreama men det säger artisterna kändes hemskt konstigt... Jag blir förresten avundsjuk på alla dina härliga bad, det är din uppgift; att bada. :-)
Ylva

2023-09-03 @ 21:04:48
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Gunilla

Verkar som ni hann med mycket trevligt !

Tomas Stenström gillar jag också

Svar: Ja, jag är nöjd med allt vi hann med och då orkade jag inte ens läsa igenom hela programmet för jubileet för det var så många punkter! :-)
Ylva

2023-09-04 @ 13:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0