Har fått silikon - kan sova borta

Nej, brösten är ungefär lika små som vanligt, men jag har skaffat kontaktlinser av silikon. De andas och släpper igenom syre och man ska kunna ha dem i ögonen i en månad i sträck utan att ta ut dem. Härligt! Då kan man sova borta, och nu tänkte jag mest på att jag kan stanna över i stugan utan att planera i förväg. Om jag tar med alla piller jag behöver. Det ska bli skönt att slippa geggla med linser på morgnarna. Då kan jag sova fem minuter till.


Kommentarer
Postat av: Alex

Kan man ha sådana även vid brytningsfel???

2005-08-29 @ 22:01:01
URL: http://alexsevilla.webblogg.se
Postat av: Ylva

Hej Alex! Jag tror att man kan ha månadslinser även vid brytningsfel. Jag har ett litet brytningsfel och dessutom väldigt starkt synfel; 7,5 respektive 8,5. Linserna heter Night & day. Fråga hos optikern.

2005-08-30 @ 15:12:46
URL: http://yfronten.blogg.se
Postat av: Helena

Oj, är du lika blind som jag, det visste jag inte! ;-) Själv har jag inte haft linser så mycket på sistone för jag har nån slags ögoninfektion (gråter hela tiden!. Så jag har vant mig av vid allt pyssel varje morgon och kväll. Kanske borde kolla upp linser man inte behöver ta i och ur. Jag har sån liten marginal på mornarna att lägger jag till ytterligare ett moment till min dagliga rutin - även om det bara tar en halv minut - så missar jag med största sannolikhet tåget...

2005-09-10 @ 01:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0