Utställning

Här ser det ut som om vi har en utställning med olika varianter av bebisbajs. Hur perverst skulle inte det vara?Det är bara maken som förbereder årets tomatodling.Vi ska ha en massa olika sorter.

Skönhetsprodukter

I Senaste Amelia har de en special med skönhetsprodukter men jag tänker göra en egen lista med mina favoriter.
Concealer: Isadora
Foundation: Nivea, Stay real
Läppglans: Lancôme, Juicy tubes
Läppsalva: Hydrozonsalva

Dagkräm: Yves Rocher, Riche crème
Nattkräm: Yves Rocher, Rche crèmeMascara: Maybelline, Great lash mascara
Ögonskugga: Maybelline, Dream mousse eyecolor

Deodorant: Bats
Body lotion, Yves Rocher, Plaisirs nature, vanilj
Handkräm: Atrix

Schampo: Head & shoulders
Balsam: Head & shoulders
Hårsprej: Naturelle
Inpackning: Goldwell kerasilk

Parfym: CK Euphoria


Potatis med potatis

Jag måste testa bakpotatis på pizzeria Campino någon gång!


Serveras med 4 olika sorters potatis: pommes, stekt potatis, mos och kokt potatis.

Nyårsbild

Nu har jag fått se väninnans bilder från nyår. Det här blir min nya profilbild på Facebook.


Ja, det blåste väldigt mycket vid tolvslaget.

Kulturkullan

Vecka 5

* Läser: En dag av David Nicholls. Äntligen har den här kommit på svenska! Jag har läst många översvallande recensioner och känt att det där är en bok för mig och det är det. Man får följa Dexter och Emma under tjugo år, fast bara under en dag. Alltså vad som händer den 15 juli varje år.

En dag
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197906700

* Lyssnar på: Eldkvarn - Stans bästa band, 1971-2011 De första 40 åren. CD från 2011. (Fast jag lyssnar på Spotify). Det känns lite tidigt att ge ut en skiva med låtar från 2011 och det har de inte gjort heller. Jag antar att de passar på nu när Plura varit aktuell på TV med Så mycket bättre och Pluras mat, som tydligen går nu igen på ännu en kanal vi inte har.

* Veckans citat: 
Två pojkar ~6 , åker ner genom att stå i pulkan. Pojke 1 råkar trilla, slår sig och börjar gråta.
Pojke 2 (argt): Så där får du INTE göra! Då får du inga brudar!
www.tjuvlyssnat.se

* Veckans händelse: Fyra år till på Ljungby bio på onsdag kl.19.30.

Sval och elegant?

Det är inte bara på sommaren som jag undrar hur alla (nästan) kan gå omkring och se svala och eleganta ut. Inte ens på vintern håller jag mig kall. Efter ett par timmar på stan är jag ohjälpligt svettig och rufsig. Man springer ju ut och in i affärer och hinner inte slita av sig jackan och låta kroppen vänja sig vid alla temperaturer... 


Efter dagens svettiga affärstripp. Köpte för övrigt två brandvarnare och tre trosor.

Lasse Berghagen

Inatt vaknade jag 3.44 och var arg på Lasse Berghagen. Han hade ställt en massa fula gamla möbler utanför vårt hus och tyckte att vi skulle ha dem. Anledningen var att han också tittat på huset men så var det vi som köpte det. Ursäkta? Hur stor chans/risk är det att Berghagen letar småhus i Ljungby? Och vad ska vi med hans gamla möbler? Mycket att fundera på sådär på natten. Get out of my dreams, get back into my TV, säger jag som tyckte han var ganska kul i Så mycket bättre.

Rösta på Richard

Nu kan man rösta på Richard Svanberg till Kronobergstoppen. Gör det!http://www.kulturfabriken.se/

På pizzerian

Maken valde den här kalla dagen till att köra in traktorn till stan.Den ser gullig ut framför huset och så får grannarna lite att fundera på.

Jag tog med mig en tavla som sällskap på pizzerian.Pizzakillen sa att det kostade 65 kronor och så gav han tillbaka 65 kronor på en hundralapp... Billig middag!

I trapphuset

När jag kom hem från jobbet stod det en TV i trapphuset.Varför det? Är det någon som hört att vår TV gått sönder och förbarmat sig? Fast maken har ju lagat TV:n nu så vi behöver ingen ny.

Bibliotekstjuven

Ikväll måste jag se sista avsnittet av Bibliotekstjuven (jodå, maken har lagat vår TV). Det är ju jättekul med en hel TV-serie om bibliotek! Men det kan ju inte gå annat än åt helvete för John. Jag tycker serien har varit bra hittills och verklighetstrogen men jag läste att någon som jobbar på verkliga Kungliga biblioteket tycker att de missat att biblioteket är datoriserat.


En som gillar biblioteksserier.

Gör du så hemma?

Gör du så hemma också? är en typisk sak att säga på skolan till elever som spottar på golvet till exempel. Jag kom på mig själv idag med att tömma mina stövlar på grus på golvet på jobbet och tänkte "gör jag så hemma också?" och jag gör faktiskt det. Jag brukar tömma stövlarna på hallmattan, den är liksom ändå grusig.

När jag gick på högstadiet hade jag praktik i matsalen en dag och en mattant blev arg när jag kastade en trasa ganska långt till ett bord och frågade om jag gjorde så hemma också. Japp, jag brukade kasta trasan från diskbänken till köksbordet.

Svarabaramedettord

Jag hittade en lista på:

http://onekligen.blogspot.com/


1. Var är din mobiltelefon? Sovrummet
2. Var är din andra hälft? Jobbet
3. Ditt hår? Blondsprejat
4. Din mamma? Pensionär
5. Din pappa? Pensionär
6. Det bästa du vet? Kalle
7. Din dröm i natt? Bortglömd
8. Din dröm/ditt mål? Inflyttad
9. Rummet du är i? Datarummet
10. Din hobby? Läsa
11. Din skräck? Död
12. Var vill du vara om sex år? Här
13. Var var du igår kväll? Huset
14. Vad är du inte? Modig
15. En sak du önskar dig? Badkar
16. Var växte du upp? Hedemora
17. Det senaste du gjorde? Handlade
18. Dina kläder? Mjuka
19. Din tv? Fetma-TV
20. Ditt/dina husdjur? Får21. Din dator?
Dell
22. Ditt humör? Bra
23. Saknar någon? Mormor
24. Din bil? Bullrumpan
25. Något du inte har på dig? Foppatofflor
26. Favoritaffär? TK Maxx
27. Din sommar? Southend
28. Älskar någon? Ja
29. Favoritfärg? Röd
30. När skrattade du senast? Idag
31. När grät du senast? Glömt

Utan TV

Vår TV har gått sönder så vi har plötsligt fått en massa mer tid. För att renovera (läsa, blogga, ligga...)


En TV är inte precis vad vi tänkt lägga pengar på just nu.

Stickedag

Idag kände jag för ännu en dag i stickat.


Grå topp från Köpenhamn. Stor förvirring utbröt när jag köpte den. Den snygge expediten frågade mig vad den kostade och jag svarade åttio. Jättekonstigt tyckte jag det var när han svarade "fish", men sedan kom jag på att åttio faktiskt heter firs på danska. De är lite fiskfixerade i sitt sätt att räkna, danskarna. Fyrtio heter firre (eller fyrre då)...

Grå kofta från Peru
Mörkgrå kjol från Gina Tricot i Växjö
Vita tights från Gina Tricot i Växjö
Grå sockor från mamma (vet inte om hon stickat dem själv)

En sorg

En gammal vän till familjen har dött i cancer. Ska inte det gå att hitta något botemedel mot snart? Jag tycker att det är alldeles för vanligt att folk dör av det.

Jag minns roliga valborgsaftnar hos den här familjen när jag var liten. Vi var ett gäng med fem lärarfamiljer som höll ihop och firade bland annat sista april och nyår. Jag minns också dagar i vackra Östra bergen utanför Trosa. Jag minns däremot inte så mycket från historielektionerna jag hade honom i men det var säkert inget fel på lektionerna utan bara bristande intresse från min sida.

Skojiga hattar

Det blir obegripligt roligt om man tar på sig konstiga saker på huvudet.


Jag och maken

och våra vänner spexade till det.

Kulturkullan

Vecka 4

* Läser: Vinteräpplen av Josefine Sundström. Det här är en fantastiskt fin och hemsk skildring av Josefines mamma, mormor och mormorsmor. Jag undrar hur mycket misshandel och fylla en kvinna (eller flera generationer) kan stå ut med.

Vinteräpplen
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9137136038

* Lyssnar på: Vidarhttp://www.myspace.com/vidarmusic/music efter ett tips här:
http://punktpunkt.wordpress.com/ i ett inlägg den 18 januari. Duktiga tonårstjejer!

* Veckans citat: Sedan låg jag och stötte mellan resåren till hennes trosor, ty så frigjord var hon inte att hon hade velat ta dem av sig. Jag pressade på utan att nå mitt mål till dess hudsträngen mellan ollonet och förhuden brast. Det gjorde fruktansvärt ont.

Ur Arne Weises memoarer I blickpunkten som jag inte läst, men däremot hittat citerad i roliga Människor det varit synd om av Kalle Lind. sid.67

* Veckans händelse: Kulturnatt i Växjö på lördag.
http://www.vaxjo.se/VaxjoTemplates/Public/Pages/Page.aspx?id=20837

Kräftor och glögg

Vi håller på att tömma förråden för att få mindre saker att flytta. Fast jag tänker mest "vi ska flytta till större och behöver inte slänga saker". Idag ska vi strunta i alla traditioner och årstider och bjuda grannarna på kräftor och glögg (inte samtidigt). Nyss slängde maken förresten en fiskbullskonserv som gick ut 2008, det är okej.


Vardagsrum

Nu är vardagsrummet färdigt!Väggar i nyansen champagne, klickgolv och eklister. Den beiga pappen ligger bara där tillfälligt när vi släpar grejor.

Barnpassning

Ikväll har vi Öppet hus på skolan och jag blev förvånad när jag hörde att det skulle vara barnpassning på biblioteket. Det är en både konstig och dålig idé att anlita mig som barnvakt. Nu är det tydligen så att barn- och fritidseleverna ska vakta ungar och hålla till utanför biblioteket så det ska nog fungera fint.


En dålig barnvakt.

Varmkorv

Man kan säga, utan att ljuga allt för mycket, att korven skolan bjöd på till lunch inte är lika ful som korven jag åt till middag hemma.


Rättelse

Jag skrev tidigare om kollegan som tyckte det var obehagligt att se Peter Dalles penis i närbild i filmen Himlen är oskyldigt blå. Hon rättade mig idag och sa att det var Bill Skarsgårds organ. Det hade jag nog inte tyckt var så farligt, men det är klart, det kan ju bli lite pinsamt i en biosalong.

En annan grej med den filmen var att kollegan var inställd på att se I rymden finns inga känslor som också är med Bill Skarsgård och efter halva filmen ungefär kom hon på att hon nog var på en annan film. Han verkade inte ha särskilt mycket Aspergers, tänkte hon.

Essogubben

Kommer ni ihåg Essogubben?


Jag hittade en gullig nyckelring i huset. Det finns också en massa nycklar vi inte vågar slänga fast vi säkert inte har någon användning för dem. Det är svårt när man inte vet vart de går.

Avtackning

Idag har vi haft avtackning av en kollega som ska pensioneras. Vi var på Sagomuseet och fick berättelser och plockmat. Mycket trevligt och gott!


Närmast brietårtor som varit inne i ugnen och vänt. Snarr!

The Ghost Writer

Ikväll ska jag se en film som verkar lite läskig; The Ghost Writer. Om jag inte blir inkallad till golvläggning.

Uppdatering: det blev bio. Jag hade rätt; den var otäck och jag fick hålla väninnan i handen. Fast det var trevligt att se Ewan McGregors rumpa. Jag berättade det för en jobbarkompis och hon sa att hon fick se Peter Dalles penis i storformat i filmen Himlen är oskyldigt blå och det var obehagligt.

Idag lade vi hallgolvet. Det är svårt att lägga klickgolv i ett rum med fem dörrhål.


Ny maträtt

I senaste numret av Femina finns ett franskt recept som vi har provat:Hachis parmentier med svamp, köttfärs och potatismos, jättegott!


Kulturkullan

Vecka 3

* Läser: Dödssynden av Harper Lee. Den här har jag tänkt läsa länge och nu har vi den i bokirkel så då blir det äntligen av. Det är en bra bok, skriven 1960, om amerikanska södern där en svart man blir anklagad för våldtäkt på en vit tjej.
Dödssynden
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9174291297


* Lyssnar på: Kevin Borg på Spotify. Jag började undra vad det blev av Kevin Borg som vann Idol 2008. Det har varit ganska tyst kring honom, men han gjorde visst ett album. Duktig men ganska tråkig egentligen.

* Veckans citat: Den som gräver en grop åt andra får 88,50 i timmen.
Nytt okänt ordspråk.

* Veckans händelse: Öppet hus på Sunnerbogymnasiet på torsdag kl.17-20.30.

Golvläggning

Idag har vi lagt golv.Jag har slipat och lackat lister. Inte för att jag förstår varför de ska lackas tre gånger, men om maken säger det så gör jag väl så.Maken har sågat lister av ek.

Köket

Igår var jag på nyinvigning av nattklubben på Köket. Det var ungefär som innan, men med större dansgolv, och jag och en lärarkompis kände oss ungefär lika obekväma bland alla elever så vi gick till Harrys också.


Jag fick tillfälle att använda min nya fina topp med nitar.

Skottdagen

Från vårt nya vardagsrum kunde jag se fem personer som var ute och skottade idag.


Tvättstuga, del 2

Före:


En i och för sig rolig men avskavd blå färg.

Efter:


Vanilj!

Tvättstuga

Så här såg tvättstugan ut innan jag och svärmor gav oss på den med ny färg. Jag återkommer en annan dag med resultatet av målningen. Det är väl inte klokt vilka spännande cliffhangers jag kommer med? 


Göteborg

I år kommer jag att åka till Göteborg minst fyra gånger om det blir som jag vill. Jag ska dit i februari på melodifestivalen, förhoppningsvis med mediaprogrammet på studieresa i april (och eftersom det är en fredag kan jag stanna kvar över helgen), en hemlig resa och sedan bokmässan i september.

Det är snart tolv år sedan jag flyttade ifrån Göteborg och det skulle vara kul att åka till Bergsjön på sommaren och se hur det ser ut där nu. Jag tror att själva sjön fortfarande är fin och att Rymdtorget och Komettorget fortfarande är fula...

Gamla Saabar

Här är en teckning som jag gjorde när jag var fyra år och bearbetade att vår Saab började brinna när jag och pappa satt i den. Visserligen var jag duktig på bokstäver men någon måste ha hjälpt mig skriva.


Vernissage

Idag var det vernissage på en konstutställning med Kulturfabriken på biblioteket. Kulturfabriken är en del av omsorgen som har en massa roliga saker för sig.


Rickard Svanberg (i mitten) uppträdde med egna sånger, Bengan och Tony kompade. Här finns Ålen är jätteliten på Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=5KHLBPdLASo


Han har även målat den här tavlan Kaj haj som jag har köpt. Eftersom vi har köpt hus kommer vi att få en väldig massa väggar att pryda.

Killen i kistan

Elev: Hej, jag vill låna en bok.
Jag: Jaha, vilken då?
Elev: Hm, killen... nånting. Killen i kistan?
Jag: Jag tror du menar Grabben i graven bredvid.

Grabben i graven bredvid
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9150101943

Gilla böcker

Jag fick ett fint paket med snöre och allt från förlaget Gilla böcker. Jag hade skrivit dit och frågat om inte de kunde skicka ett par böcker gratis till mig och så gjorde de det. Jättetrevligt, ju!


Plogprotest

I dagens Smålänningen står det: "Uppretade grannar beväpnade med snöskyfflar och kvastar försökte ta sig upp i hytten till chauffören i plogbilen." Hur tänker man då? Är det ett sätt att få bättre skottat?!


Jag kan köpa mat

Igår var jag på ICA och var oinspirerad så jag köpte bara det jag alltid köper; fil, mjölk, bröd och bananer. När jag kom hem frågade maken om jag inte kunde ha köpt någon mat.


Idag gick jag dit igen och fick med mig lite mer matiga saker.

Ny termin - ny outfit

Idag började skolan och jag passade på att köra en ny outfit.


Jag gjorde en bra rearäd i Växjö före jul och det mesta är därifrån.

Topp, Vila, Växjö
Tights, Bik Bok, Växjö
Stövlar, Skorolf, Ljungby (sådana coola affärer har vi här)


Halsband, Flash, Växjö

Ockra

Idag är jag glad igen. Maken har fixat till den flammiga färgen jag målat.Vi ska ha ett mörkt och murrigt bibliotek.

Kulturkullan

Vecka 2

* Läser: Den tionde gåvan av Jane Johnson. Jag hade aldrig hört talas om den här boken förut och brukar inte läsa historiska romaner så ofta men så fick jag den här av svärmor i julklapp och den är bra. Den har verklighetsbakgrund. På 1600-talet blev engelsmän tillfångatagna av pirater och såldes som slavar i Marocko. Boken följer Cat från Cornwall år 1625 och Julia i nutid.

Den tionde gåvan
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9100116300

* Lyssnar på: Jag håller på och lyssnar igenom fantastiska boxen jag köpt med Peter LeMarc. Just nu Tess. LeMarc är en av mina 80-talsfavoriter som jag inte släpper.

* Veckans citat: Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.
Nytt okänt ordspråk.

* Veckans händelse: 
Vernissage till kulturfabrikens utställning Fågel, fisk eller mittemellan på biblioteket. Rickard Svanberg spelar och sjunger. Kl.17-19 på onsdag.

Skafferi

Vi har börjat köpa saker till skafferiet i huset.


Ett par paket soppa, en skumpa, en baconosttub och bröd!

Herrgårdsockra

Idag har jag varit lite ledsen för jag har målat biblioteket med en svindyr färg som heter herrgårdsockra och så blev det helt flammigt!Efter andra lagret blev det lite bättre men nu ska vi inte köpa dyr Flüggerfärg mer utan vanlig Landora som fungerar bra.

Koftor

Mamma och pappa har kommit hem från Sydamerika och jag fick två fina koftor i julklapp.


Det här är min nya favorittröja, med huva och dragkedja, och jag passar på att ha den nu när jag är ledig för på jobbet är det nog för varmt.


Den här har jättesöta knappar.

Göta kanal 2

Igår såg vi Göta kanal 2. Den var dålig och ikväll ska vi se trean som verkar om möjligt ännu sämre. Varför man utsätter sig för något sådant? Ja, det finns inte så mycket annat att välja på på vår TV + att jag ändå är lite nyfiken. Det är lustigt hur de lyckats pula in så många kända namn i en film med en story tunnare än nattgammal is. (Åh, jag måste lyssna på fina Tankar på nattgammal is med Euskefeurat på Spotify!).

Jag var med en kompis och såg Änglagård 3, som jag inte heller trodde så mycket på men den var faktiskt helt okej. Inte för att man fick veta vem som var pappa till Fanny, fast det var ungefär vad filmen handlade om, men det var roligt med återblickarna.

Imorgon har vi studiedag. Det är inte så mycket som har med mig att göra, men jag får väl gå dit några timmar i alla fall.

Handskar

Jag fick ett par snygga nithandskar i julklapp av maken. Att han köpt dem på Netto spelar ingen roll, han har tänkt ut något som jag vill ha.


Titt

Hon som köper vår lägenhet ville komma hit med en kompis och titta igår kväll. Jag var drängförkyld och hemmet såg ut som kriget, men visst. "Sån er de´" som de säger på danska, det låter på något sätt mer definitivt än vårt "så är det", tycker jag.


Så här såg det ut vid visning. Inte längre.


LeMarc-box

Jag har piggat upp mig och min trista förkylning med att stappla iväg till ICA och hämta ett paket jag beställt från http://cdon.com . Inte ens jag brukar köpa skivor längre, men när Peter LeMarc släpper värsta grymma boxen måste jag ju ha! Dessutom fick jag köpa en Absolute Christmas billigt. Det kanske blir jul någon mer gång.Tvättbjörn

Jag är osminkad men har ändå svart under ögonen. Det var tur att jag hunnit färga färdigt ögonfransarna innan grannen bröt vattnet för att ha rörmokeri i sitt kök.


Att jag ser drogad ut är inte för att jag är det utan för att jag är förkyld.

Svart som en pannkaka

Jag brukar göra fina och goda pannkakor, men om jag sitter och läser samtidigt som jag gräddar dem glömmer jag bort dem ibland...


Jag fastnade i en artikel i Amelia.

På nyårsafton

Plötsligt dök det upp ett par små mumier!


Kulturkullan

Vecka 1

* Läser: Änglarnas syster av Anna Jörgensdotter. Jag har för mig att jag tyckte om Pappa Pralin som jag läste för länge sedan och är nyfiken på Bergets döttrar. Det var en elev som tipsade mig om denna, och sådant tycker jag är roligt så då måste jag ju läsa. Sonja är sexton, bor med sin mamma i en trist lägenhet och har en pojkvän, men verkar inte särskilt lycklig med honom.

Änglarnas syster : roman
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9100105260

* Lyssnar på: Rihanna på
http://listen.grooveshark.com/#/search/song?q=rihanna
Jag såg en glimt av Rihanna på Skavlan häromdagen och höll med honom om att hon verkar äldre än hon är. Hon är född -88 och har hunnit med mer än de flesta i samma ålder. Och har en bra röst!

* Veckans citat:

Energisk Meja: -"Vad ska vi göra när vi kommer hem?"
Trött mamma: -"Sitta rakt upp och ner på en stol och inget göra..."
Skeptisk Melker: -"Jag tycker det är liiiite otäckt att vara upp och ner!"
(Väninnans roliga inlägg på Facebook)

* Veckans händelse: Nyårskonsert med blåsorkestern på Godsmagasinet kl.15 den 8 och 9 januari.
http://www.ljungby.se/Turism/Evenemang/?telluslang=sv&tellusid=470130

Nagellack

Det är inte ofta jag har nagellack, förutom genomskinligt, men jag hade det på nyårsafton och det är verkligen snyggt innan det börjar flagna av.


Jag vill gärna visa hur fint lack jag har!

En lång lista

Jag hittade en lång lista hos: http://www.jeanetteohman.com/

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Köpte ett hus. Att köpa ett ödetorp är inte samma sak.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade jag några?

3. Fick någon du känner barn?
Ja, Annika och Calle har fått en Joel.

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte jättenära, men mormors syskon börjar dö ut. De var arton från början och nu är det bara fem kvar.

5. Vilka länder besökte du?

Danmark (Helsingör och Köpenhamn), England (Southend och Ely). Åkte även Finlandsfärja men klev aldrig av i Åbo.


Stranden i Southend.

6. Är det något du saknade 2010 som du vill ha 2011?
Jag kommer inte på något speciellt.

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Det finns inget dunderdatum från 2010.

8. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Att vi köpt ett hus, kanske.

9. Vilket var ditt största misstag?
Det kommer jag inte ihåg. Det är inte säkert att jag skulle skriva det här ändå.

10. Vilket var ditt bästa inköp?
Huset? Nejmen vad tjatig jag är.11. Vad spenderade du mest pengar på?
Huset. Hyra, ICA-kortet.

12. Vad gjorde dig riktigt glad?
Min man och mina vänner.

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Inget allvarligt, bara förkylningar.

14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2010?
Oskar Linnros, Robyn, Eldkvarn, Jay Smith och de andra från Idol.

15. Mådde du bättre eller sämre under 2010 än vad du gjort tidigare år?
Jag har mått bra. Bättre än tidigare år, blev friskförklarad i mars.

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?
Nej. Jag har mer tid än de flesta och gör mest vad jag vill.

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?
Nej.

18. Hur var din julafton?
Den var trevlig, men det var lite synd om min brors familj som inte hade något vatten i sin stuga där vi firade.


Mammas och pappas gran.

19. Blev du kär?
Fortsatte vara.

20. Vilket program har varit det bästa på tv?
Idol, Skavlan, House.

21. Hatar du någon som du inte hatade förut?
Hatar inte någon.

22. Vilken var den bästa boken du läst under året?
Tjuvarnas stad av David Benioff.

Tjuvarnas stad

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=917001731X

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Från och med Du
 med Oskar Linnros. Jag minns att jag hörde den första gången när jag låg på vår brygga och genast undrade vad det var för en bra låt på svenska.

24. Önskade du dig något som du fick?
Jag brukar köpa vad jag vill ha själv.

25. Önskade du dig något som du inte fick?
En snygg Jeeveslampa. Jag kommer att köpa en snart.

http://frankform.jetshop.se/ProductPopup.aspx?filename=Jeeves_-_pair500_488.jpg

26. Vilken var årets bästa film?
Jag har inte så långt minne, men tyckte om Svinalängorna som var den jag såg senast.

27. Vad gjorde du på din födelsedag?
Firade i Runkepuben med vänner.

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Mina vänner är bra.

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?
En kompis sa en gång att jag gillar tröjor där det händer något. Sant. Det ska vara tryck eller roliga mönster. Gärna röda och blå kläder, eller förstås svarta, vita, gråa eller andra ickefärger. Jag har börjat använda mer kjolar och klänningar.


Skön klänning från Alvesta.

30. Vad fick dig att må bra?
Maken, vännerna, fint väder.
 
31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Sugen på? Vad är det för typ utav fråga? Jag drömde nyligen om Bruce Springsteen, men blev själv förvånad över det.

32. Vem saknade du?
Min mormor.

33. Vilken var din bästa månad?
Juli kanske.

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?

Ja.

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?
Jag kommer att flytta från lägenhet till hus.

Ett golv

Våra föräldrar tycker inte vi behöver byta golvet i det som ska bli bibliotek.De har inte sett hur det ser ut under skrivbordet.

En bil

Jag undrar när ägaren till den här bilen har tänkt komma och hämta den.


RSS 2.0