Fönsterbyte

Vi håller på att byta fönster på stugans södersida som får ta emot mycket vind och regn. 
 
Det blir brädbyte också och är fascinerande att se de gamla stockarna som kanske är från 1800-talet.
 
Kvällarna blir snabbt kortare och redan vid åttatiden går solen ner bakom träden. 
 
Ur dagboken 910831: På slutet spelade jag med Marcus, Melin och Daniel mot Dan, Johan, Holmlund och Lill-Knutell. De spelade i bar överkropp allihop. 
 
(Det var beachvolleymatcher och jag spelade visst bara med killar, det var nog spännande för mig.) 

Kulturkullan

Vecka 35
 
* Läser: Syden av Are Kalvö. Jag läste nyligen Fjällvandring åt helvete av samme författare och tyckte att den var otroligt rolig så nu har jag fått kommunbiblioteket att köpa in en annan bok av honom på norska. Den handlar om norrmännens resande till Syden, som vi inte riktigt har någon motsvarighet till, men typ Sydeuropa. 
 
Syden
https://www.adlibris.com/se/bok/syden-9788248928102
 
* Lyssnar på: Lucifer på Spotify. Vi hörde dem på Bullfesten i lördags och det är ett heavy metalband med en sångerska från Berlin. I vissa stunder låter hon lite som Chrissie Hynde från Pretenders som jag lyssnade mycket på på nittiotalet. Nicke Andersson från Hellacopters är med också, såg jag nu. 
 
* Veckans klipp: valp och kattunge som leker
https://www.youtube.com/watch?v=nFODjZuGa98
 
* Veckans händelse: Lingdagen i Södra Ljunga på lördag. Nu när jag googlade lingdagen hamnade jag på landsingenjörsdagen men Pehr Henrik Ling var gymnastikens fader och ska uppmärksammas i sin hemby på lördag. 
 
Ur dagboken 910828: Sen stack vi upp till Berka på klassföreståndarens eftermiddag. Vi åt tårta och kastade oxe. Några spelade brännboll som vanligt. 
 
Ur dagboken 910829: Tina visste inte vem Carren var. Hon skrattade väldigt mycket när Marit sa att det var hon som stod vid mjölken och såg ut som ett marsvin. 
 
Ur dagboken 910830: Jag åkte direkt till hantverksmässan i ishallen. Intressantast var som vanligt Dala-Rocksfilmerna. 

Bloggstrul

Äsch, nu krånglar blogg.se igen. Se gärna min Facebooksida med bilder från helgen istället; https://www.facebook.com/yfronten.blogg
 
 

Bloggträff

Jag har en gammal bokbloggarkompis som är från Ljungby men bor i Milano som är hemma och hälsar på. 
 
Senast vi träffades var i februari 2020 och jag träffade henne då fast det kanske var dumt för precis därefter blev det ju hysteriskt i Italien. Det var jättekul att ses idag igen och vi pratade faktiskt lite böcker men mest annat. 
 
Jag cyklade i regnet till cafét och blev gulligt lockig på ena sidan. Det är fortfarande lite ovant med mina mörka ögonbryn, men kul. 
 
Ur dagboken 910827: Sen badade vi i våra genomskinliga underkläder. Det var inte så himla kallt men gud, vad roligt! Hedemoras boulesällskap var nog lite förundrade. 
 
(Jag kan tänka mig att det var panschisboulespelare som råkade på oss i volleybollaget för sextonåriga flickor när vi badade.)

Lashlift

Idag var jag på lashlift igen. 
 
Ögonfransarna och -brynen har blivit solblekta i sommar. 
 
Nu är fransarna fint uppåtböjda (fast det är svårt att se) och brynen mörka. Jag orkar inte ha mascara så ofta för det är jättesvårt att få bort när jag har linser, så det är praktiskt att färga fransarna. 
 
Ur dagboken 910826: På nk:n tittade vi på inglasade hjärnor. Lite lätt läskigt. Jag tycker att substans är ett fult ord. Hjärnsubstans, visst låter det slemmigt?
 
 

Ljung i Ljungby

Möjligen köpte jag glass på min cykeltur idag. 
 
Det finns en så söt dygnetruntöppen bod där man kan köpa bland annat betongprydnader. 
 
Jag cyklade till ett gravfält för att titta på ljungen.
 
Det är fantastiskt vackert när gravhögarna är täckta av ljung, men det är inte så mycket i år. 
 
Ur dagboken 910825: Jag har fått mammas snyggaste jeans. Det är bra eftersom jag håller på att slita ut mina. 

Grillkväll

Jag följde med till stugan och tog in lite hö.
 
 
 Efter det hann jag sitta i den sista solstrimman. 
 
Vi grillade tomater, fast inte alla dessa. 
 
Ur dagboken 910824: Vi kom på att vi inte ville spela beach. Det var bara två människor där så vi svängde åt höger in på Korgvägen. En barfotapromenad som skulle bli tre timmar lång visade det sig. 
 
 
 

Robotgräsklippare

Vi hade en liten inkräktare i trädgården. 
 
Foto: Martina Johansson
 
Grannen undrade vad det var som lät och då var det en liten tjej som sprang omkring och tjöt av lycka. 
 
Hon är kär i vår gräsklippare Shaun. 
 
Ur dagboken 910823: Hade sovmorgon till fem i ett idag. Det var bara lite synd att vi missade ett jippo i aulan. Mobbning av ettor. Marcus hade blivit tvingad att åka miniskidor runt aulan. 
 

Vägarbete

Vi har fått en ny återvinningscentral ungefär där den gamla låg. 
 
Maken tror att de kommer att klottra på det här planket och jag tycker att de skulle låta någon måla på  det innan det händer.
 
Här går/cyklar jag varje dag på ett helt livsfarligt övergångsställe. Bilarna som kommer där har ju ingen sikt, så det känns lite jobbigt att vi ska ha det så här i ungefär ett år till, när de bygger bort rondellen. 
 
Ikväll var jag på möte med teaterföreningen på Lokal16. De har ett himla mysigt café! Föreningen är till för 16-26-åringar men jag går dit när de har någon föreställning. Dock är jag lite bekymrad nu för att de börjar prata om att vara en vegetarisk förening. Kakor kan funka, men blir det veganskt är det inte gott. 
 
Ur dagboken 910822: Idag hade vi konstochmusikhistoria-musik med Anna-Karin. Marit och jag hittade på en gissningslek där det gällde att veta vilka som fått sina fingrar avknipsade. 

Kulturkullan

Vecka 34
 
* Läser: Vän av ordning av Henrik Bromander. En obehaglig men bra roman om en man som blir ett nättroll. 
 
Vän av ordning
https://www.adlibris.com/se/bok/van-av-ordning-9789173895132
 
* Lyssnar på: Stratego med Iron Maiden på Tidal. Singel från 2021. Det är kul att de fortfarande gör ny musik och att det låter som vanligt. 
 
* Veckans klipp: sjökounge
https://www.youtube.com/watch?v=kdm-c9ba82c
 
* Veckans händelse: Bullfest på Tyrolen på lördag. 
https://www.tyrolen.se/?post_type=show&p=1530

Ljungbydagarna

Det har tidigt börjat kännas höstigt här och vi åkte ut med båten eftersom det kanske inte blir så många fler chanser i år. 
 
Det kom mörka moln men inget regn, så det blev en fin liten tur på Bolmen. 
 
Jag gick på Ljungbydagarna och åt älgkebab. Det brukar jag göra varje år när Balders från Arjeplog kommer hit och lagar älgsouvas. 
 
Jag satt kvar på torget till nästan halv tio på kvällen, men bandet som skulle börja spela klockan tjugo började aldrig och det var lite tråkigt att vara ute ensam. Det är samma sak varje år, på lördagen är alla trötta och orkar inte gå ut, men igår var det jag som gick hem tidigt för att jag är trött efter första skolveckan som varit intensiv hos oss på skolbiblioteket. 
 
Ur dagboken 910821: Jag gick och gjorde syntest på trafikskolan. Jag ser ingenting utan linser eller glasögon. 
 
(Detta borde inte komma som någon överraskning när jag redan haft glasögon sedan 1983 och linser sedan 1989.)

Ljungbydagarna

Jag har köpt en vit klänning på Kappahl. 
 
Oj, jag fick inte välja storlek på bilden längre... Historisk händelse; jag har ätit utan att spilla på min vita klänning. Nej, jag spillde några pommes men plockade snabbt bort dem igen. 
 
 
 På Ljungbydagarna ska man lyssna på Tullamore lads, för så säger lagen. Även om det är sittdans. 
 
Ur dagboken 910820: Idrott timme ett och två. Vi fick välja vad vi ville och det var mördartråkigt att spela volleyboll. 
 
 
 

Ljungbydagarna

Nu är det Ljungbydagarna och det innebär att jag äter ute. 
 
Idag handlade jag från Harrysvagnen. 
 
De hade goda pizzor med serranoskinka, mozzarella och ruccola. Jag tror att det är surdegsbotten från Baket. 
 
Ur dagboken 910819: Samling i aulan halv tio. Rektorn höll ett kort tal och sen gick vi till olika klassrum. Berka delade ut scheman och lite andra saker. 
 
(Jag började andra året på gymnasiet och de tidigare två ekonom-humanist-samhällsklasserna var indelad i en humanist-samhällsklass och en ekonomklass.)

Gamla bilder

Mamma skickade ett par gamla kort. 
 
Här är en familjebild som vi tror är från ett bröllop 1985. Jag och mamma bär Skedevidräkten. Skedevi är en socken i Östergötland och jag får ha samma folkdräkt som mamma fast jag är född i Dalarna, nära Stora Skedvi. 
 
Det här var på Åland när min man fyllde 22, lille vännen, så söt!
 
Ur dagboken 910818: När jag hjälpte Emma att städa på Fonus hittade vi en påse som det stod Einar på. Han låg i kassar. 
(Det där fattar jag inte själv, men det låter hemskt obehagligt...)

Skolstart

Idag startade skolan här. 
 
Biblioteket ser stort ut när vi flyttat bort hyllorna och ställt ut bord med skolböckerna på. 
 
En rolig grej med skolstart är att det finns en massa fina saker att köpa! Jag som alltid älskat papper, pennor, suddgummin, klistermärken och liknande har köpt ett uppiggande block på Dollarstore.
 
Ur dagboken 910817: Vi har, kan man tänka sig, tittat på TV. Men vi har också spelat beach och badat nakna i Munken. Det var svinkallt och svinkul. 

Försökskanin

Jag känner mig lite som en försökskanin denna sommar. Det blev två sprutor vaccin från Moderna, den första kände jag inte av men den andra blev jag dålig av. Dagen efter var jag alldeles matt och öm i kroppen. 
 
Jag har haft p-pillret Trionetta/Trinordiol sedan jag var tjugo, för att minska mensvärk, men nu bytte jag till Vinelle för att det är mindre risk för blodpropp. Jag har tjatat till mig Trinordiol fast jag är 47, men nu kände jag att det är dags att prova något annat, när det blev prat om proppar av vaccinet. Mensen slutade helt, det är ju fantastiskt! 
 
Jag har varit modig och handlat konstiga saker på vår nya affär med arabisk mat. Flaskan med gulgrön vätska med små prickar i var jätteläskig! Det är basilikafrön med gelé runt, som grodyngel. Jag var envis och drack upp den, men får se hur jag gör med den andra som ska smaka jordgubb... 
 
Jag brukar tvätta håret nästan varje dag, men tänkte att jag skulle prova att vänta några dagar eftersom jag hört att man bara ska tvätta det en gång i veckan. Mitt hår blir otroligt fett och flottigt och efter tre dagar ser jag ut som professorn i Tillbaka till framtiden!
 
Ur dagboken 910816: Åkte till torget. Emma höll på att svimma för det låg en blodig alkis på vägen. Björn fick stå ensam ett tag medans vi gick därifrån för att slippa se. 

Kulturkullan

Vecka 33
 
* Läser: The girl with the lower back tattoo av Amy Schumer. Schumer är ståuppare men jag har inte följt henne. Jag fick tips om att boken ska vara rolig och det är den, men mest är det intressant att få höra om hur hon har kämpat sig fram som komiker. 
 
The girl with the lower back tattoo  : saker du inte vet om mig
 
https://www.adlibris.com/se/bok/the-girl-with-the-lower-back-tattoo-saker-du-inte-vet-om-mig-9789175036489
 
* Lyssnar på: Sara Niklasson på Youtube. Jag upptäckte Sara på Berättarfestivalen där hon spelade Joni Mitchell, men hon sjunger allt möjligt. 
 
* Veckans klipp: jaguarunge simmar för första gången
https://www.youtube.com/watch?v=jXsdKpOWL1U
 
* Veckans händelse: Ljungbydagarna, onsdag-söndag, med matvagnar på torget. 
https://www.ljungbydagarna.se/

Berättarfestivalen

Jag fick med mig min danska väninna på några punkter på festivalen och vi har haft ett par roliga dagar.
 
Sara NIklasson och Jesper Andersson spelade Joni Mitchell. Jag gillar inte hennes musik, men detta par var duktiga och Sara har en fantastisk röst! 
 
Vitsarnas afton med Pelle Olsson och Jessica Persson på Gästgivaregården. Pelle är en gammal favorit som vunnit SM i berättarslam tre gånger. 
 
Idag åkte vi till Nöttja bygdegård och lyssnade på bland annat min gamla kollega Saga Alexanderson, som jag saknar på skolbiblioteket. 
 
Två gånger på olika ställen blev vi frågade om vi är systrar! 
 
Ur dagboken 910815: Hon hade varit på muppsafari med dårarna från Säters. En del brukar spela verkligt vansinniga när det kommer folk och tittar på dem. 
 
 
 

Kristian Anttila

Jag var och lyssnade på Kristian Anttila på Ljungby Berättarfestival och Musik i Sagobygd. 
 
Han var här för tredje gången på inte så lång tid, han har gått från att vara en ganska känd artist till att bli mer introvert och det är svårt att höra vad han sjunger men kul att se live, 
 
Dagens festivalklädsel är min cykeloutfit. Maken lade märke till att det är berättarmänniskor i stan; de går omkring och är förvirrade och orkar inte vänta tills det kommer ett övergångsställe... Kul ändå att det kommer hit folk utifrån, jag trodde inte att årets lilla festival skulle locka så många. 
 
Ur dagboken 910814: Åkte till Bältarbo. Linnea känner igen mig. Jag heter Ya. 
(Det var min tvååriga kusin som kände igen mig.)

Berättarfestivalen, invigning

Idag var det invigning för Ljungby berättarfestival och Musik i Sagobygd. Äntligen får vi ha festival igen!
 
Mikael Öberg fick årets Mickelpris  för sitt berättande av prisutdelarna Meg Nömgård och Mikael Thomasson. 
 
Love Ersare är en känd berättare med utstrålning. 
 
Det var blandat gamla och unga berättare; här är Meja Ohlsson Rodriguez som pluggar berättande på Kulturskolan, hon är jätteduktig! 
 
Ur dagboken 910813: Jag och mamma plockade vinbär. Jag hade tagit ut en bandspelare så det blev lite roligare. Mamma ramlade ner för slänten. Jag har legat i hängmattan och lyssnat på freestyle. Det är helt underbart. 
 

Bra dag på jobbet

Jag har fått ett eget skrivbord. 
 
Vaktmästarna är gulliga. De är vana vid att fixa nya arbetsplatser och trollade fram ett litet skrivbord, en stol, ett skrivbordsunderlägg och en almanacka.
 
Jag har jobbat på skolan sedan 2003 men vi har ett litet kontor med två skrivbord och är tre personer på biblioteket, och vi har liksom inte haft någon egen arbetsplats innan. 
 
Jag fick gå på föreläsning med Anders Jansson, det var riktigt roligt! De flesta valde att se den digitalt, men det är ju inte samma sak. 
 
Ur dagboken 910812: Vi har övervakat killarna vid beachplanen. Hälften av sanden har kommit så de har grävt en del och sen stod de och bollade och vi satt och tittade på helt fånigt. Till slut åkte vi till Vasahallen och hämtade en boll och bollade. Höll i stegen när Fahlén borrade. Träflisor i hela huvet. 
 
 

Åska

Igår trasslade blogg.se igen och jag blev utkastad så här kommer gårdagens bilder.
 
Idag började lärarna jobba. 
 
Då blir parkeringen full.
 
Okej, det var lite hotfullt att cykla hem, men jag hann före regnet. (Men först en glass utanför ICA.)
 
Vi har en andfamilj på besök i trädgården. De brukar hålla till i dammarna i närheten men jag har aldrig sett dem gå så här långt bort. 
 
Ur dagboken 910810: Lotta frågade om jag ville äta deras nykräkta koftor (nykokta kräftor) men jag hade redan ätit. 
 
Ur dagboken 910811: Mamma och jag gick till Smacken och köpte glass. När vi kom hem var Åsa här. Hon hade kommit hem från sin Spanienresa för ett par timmar sedan. 
 
 
 
 

Berättelser & musik i sommarkväll

Måndagarna på sommaren betyder berättelser och musik för mig och idag var det en föreställning kallad Ibland måste man skapa sig sitt eget öde, med Tine Winther, Ellen Sjömålen och Elin Holm. 
 
Elin skriver egna låtar och har en fantastisk röst! 
 
Det är mest pensionärer som går på de här kvällarna och jag förstår inte varför för de hittar på fina blandade föreställningar som kan passa alla. Idag flyttades programmet inomhus på grund av regn, men annars är det trevligt att sitta ute på torget. 
 
Ur dagboken 910809:  Vi har fått kabel-TV idag. Mycket roligt. Vi har fjorton eller femton kanaler. Jag följde med mamma och pappa ut och paddlade i Dalälven. Jag låg i mitten och de paddlade. Vi hade ingen kapsylöppnare med oss så jag kutade upp till Husby värdshus och köpte en dricka. Vi satt på deras brygga och fikade. 

Kulturkullan

Vecka 32
 
* Läser: Fjällvandring åt helvete av Are Kalvö. Det här är det roligaste jag läst på länge! En norrman som försöker förstå grejen med att alla norrmän ska fjällvandra hela tiden. 
 
Fjällvandring åt helvete : en norrmans motvilliga försök att lära sig att älska naturen
https://www.adlibris.com/se/bok/fjallvandring-at-helvete-en-norrmans-motvilliga-forsok-att-lara-sig-att-alska-naturen-9789100174767
 
* Lyssnar på: Mark Knopfler på Tidal. Maken har fått en gammal förstärkare av en kompis och när han testar ljud blir det alltid Dire Straits/Mark Knopfler. Bra musik och tydligen bra ljud. 
 
* Veckans klipp: lemur tigger ryggkli
https://www.youtube.com/watch?v=WXM8tUnSJ3o
 
* Veckans händelse: Ljungby berättarfestival, 13-15 augusti. 
https://www.ljungbyberattarfestival.se/

Bröllopsdag

Jag hann inte skriva igår för jag umgicks med våra danska vänner hela dagen. 
 
Jag skulle gå i affärer med väninnan och behöver ju inget men handlade två klänningar och ett par skor för det var tokrea!
 
Vi tog med vännerna ut på sjön. Här ser man den nya badstegen som jag äntligen har fått så att jag kan ta mig upp i båten. Möjligen kan ni tänka er hur obekvämt det är när jag klättrar upp och blir hängande gränsle över kanten... 
 
På kvällen grillade vi med dem och åt i traktorgaraget. 
 
Idag har vi tolvårig bröllopsdag och jag har på mig samma kavaj som när vi gifte oss. 
 
Vi gick på Pinchos där de har goda drinkar och efterrätter. 
 
Ur dagboken 910807: Åkte in till Laholm och hade fyra föreställningar av vår gatuteater. Jag höll upp mitt plakat stolt. 
 
Ur dagboken 910808: Lyssnade på vårt program i radion halv nio. Allt var inte med och de spelade en opassande låt med Björn Skifs men annars var det bra. Min insändare var med i Laholmsposten idag. 

Sundae de luxe

Här har vi fortfarande omväxlande väder. 
 
Nu är det regn på gång.
 
Men jag hann cykla till McDonalds medan det var fint. 
 
Sundae de lux daim är gudomligt god!
 
Jag tycker att min bil är mintgrön som en Ahlgrens seg bil, men den här är ju ännu mer segbilfärgad. 
 
Ur dagboken 910806: Först satt jag och gjorde ingenting. Sen gjorde jag en affisch. Det är fan så svårt att få jämna bokstäver med tjocka spritpennor.

Cykeltur

Jag har träffat på en fin prickig kalv som jag inte sett förut. 
 
Titta vad gulliga kon och kalven är. Hon höll på med något slags rengöring, tror jag, och slickade kalven på huvudet. 
 
Här har det varit nymålat i minst en vecka och de varnar bara från ena hållet... 
 
Ur dagboken 910805: Efter middagen åkte alla till stranden. Vi skulle diskutera dödsstraff och hade paneldebatt med tre för, tre emot, resten publik + Sofia som Siewert Öholm. 

Öde skola

Jag har börjat jobba igen, fast det är två veckor kvar innan eleverna börjar, eftersom jag vill spara semesterdagar till jul. Skolan är otroligt öde när den är tom! Jag kommer att hamna i chock när alla klasser kommer tillbaka för jag är ju inte van vid folksamlingar. Det är ca tusen personer om man räknar alla elever och personal och även fast inte alla är där samtidigt kommer det att vara fullt med människor, jämfört med hur vi har haft det sedan i mars 2020. 
 
Stora entrén.
 
Matsalen (bibblan till höger). 
 
En lång korridor. 
 
Samma korridor åt andra hållet.
 
Ur dagboken 910804: Åt kvällsmat halv sex. Det är lögn att klara sig hela kvällen på det så vi gick till cafét. Mandatseminarium är tråkigt. 

Fanny Roos i OS

Jag tittar inte på OS, men nu har vi en världsstjärna härifrån och det är ju jättekul! 
 
Det här är inte den vanliga matkön till Gästgivaregården utan en folksamling som vill gratulera Fanny Roos, som kom sjua i kulstötning. 
 
Kommunalrådet välkomnade Fanny hem. Hon är från Ryssby som ligger i Ljungby kommun. Det är häftigt att vi har en så stark tjej som kan vara en bra förebild för ungdomar (och vuxna med för den delen). 
 
Ur dagboken 910803: Kom till slut fram till Skottorp. Åt och inkvarterade oss. Vi ska syssla med massmedia fast Helen Åberg är säkert en jävel på gatuteater. 
 
(Jag och en kompis åkte till Skottorp utanför Laholm på Amnestyläger.) 
 
 

Dagens reflektioner

Idag åkte jag till Växjö. 
 
Där har de byggt ett scahbrak till kommunhus och station. Skylten säger att man ska gå upp för trappan till spår 1-4, vilket är dumt då spåren ligger till höger och de ännu inte byggt någon bro över... 
 
Kajorna på Cafiket låter sig inte skrämmas så lätt.
 
Här kan jag tänka mig att de gav upp nya namn när alla ändå alltid säger "Gamla cigarraffären". 
 
Condeco har stängt men lämnat kvar hundra kuddar! 
 
På Café Fontaine vid Växjösjön får man inte gå in i badkläder, det tycker jag är bra. 
 
På kvällen var jag på teater på Gamla torg. Det var trevligt och jag fascinerades av hur fint den rödhåriga kvinnan  framför mig med sin tegelröda tröja och jacka matchade det faluröda huset.
 
Ur dagboken 910822: Vi gick och gick och kom till slut fram till Liseberg. Allting var så dyrt men vi åkte Flume ride och jag loopen. Det roligaste som finns! 

Gammal kjol

Jag plockade fram en gammal favoritkjol som jag köpte i England för jag vet inte hur många år sedan. 
 
Det är kul med jeanshybrid men det var hemskt vad midjan har klättrat högt, jag får ha något annat utanpå. 

Kulturkullan

Vecka 31
 
* Läser: Dinas bok av Herbjörg Wassmo. Det har kommit en fjärde del i denna serie och jag har inte läst den första från 1989 än, men jag har läst annat av henne och tyckt om. 
 
Dinas bok
https://www.adlibris.com/se/bok/dinas-bok-9789177893486?campaignId=19004b87-b97d-4327-8fb2-cf54fc23d675
 
* Lyssnar på: Paradigm med Eclipse på Spotify. Album från 2019. Och här är en melodisk hårdrocksgrupp som funnits sedan 1999 som jag inte känner igen. Sådan här musik tycker jag jättemycket om! 
 
* Veckans klipp: åsneföl som är ute för första gången
https://www.youtube.com/watch?v=GClaRZr6xoI
 
* Veckans händelse: Sofia Karlsson i Huskvarna folkets park på torsdag.
https://huskvarnafolketspark.se/
 
Ur dagboken 910801: Jag gick till torget. När de slutade skulle Åsa köpa en baddräkt. Jag sa att de hade halva priset på Hans & Greta. Hon köpte en likadan som min för 77 kr. 
 

RSS 2.0