Fira ensam

Mina föräldrar har varit förlovade i 40 år imorgon, det är länge! Mamma är hos mormor som är dålig men ska nog komma hem imorgon, trodde pappa. - Annars får jag väl fira ensam!, sa han.

Jag tror att jag ska fira lussevaka ensam ikväll. Jag ska gå på esteternas luciakonsert i missionskyrkan och har inte hittat nån att gå med. Det blir väldigt lugnt och städat. Det var väl länge sen jag hade lussevaka, förresten? Tänka, tänka, det känns som att jag knappt haft det sen den fördömda kvällen på gymnasiet när jag gick tidigt hem från festen för att en kompis var ledsen över att en kille hon var kär i stod och fyllehånglade, och min bror påstod sig heta Gunnar när polisen kom och skulle lugna ned festen, eftersom Gunnar som på pappret stod som ansvarig var för full för att träffa polisen...

Kommentarer
Postat av: Helena

Mmm, jag hade tänkt baka lussebullar, för det blev jag så sugen på häromdan. Men sen glömde jag, och har varken mjöl, saffran eller mandelmassa, och ingen tid att baka heller. Undrar om man kan beställa lussebullar från nån sån där "sweden shop"?

2005-12-13 @ 00:51:08
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0