Fira, fira

Igår var jag ute och firade att jag vet vad jag gör ett tag till. Eller, mnja, vet vad jag gör gör jag sällan men nu har jag åtminstone fått ordnat så att jag får sitta på ett skolbibliotek och inte veta vad jag sysslar med. Vi hade tänkt äta på favvorestaurangen Zeus men där var det knökfullt med julbordsätare, såg det ut som, så det blev Charlie´s och där hade de en enormt god hjortstek med murkelsås. Efter det blev det Bean´s och Grottan där jag som vanligt var muppmagnet. En lyckad kväll alltså. Jag är så glad så jag ska fira året ut.

Idag har vi hunnit med ganska mycket för att vara lite lördagssega. Vi gick en sväng på stan för att sambon skulle kolla efter julklappar, men lyckades inte handla en enda grej. Vet inte om han tror att det blir mindre folk i affärerna ju närmare julen kommer... Åkte till stugan. Snodde ett par julgranar av grannen för det är mycket mer spännande än att ta sina egna och förresten är det inte många granar kvar på vår mark. Gick en promenad med bocken som inte alls tyckte det var nåt trevligt att komma ut i regnet, men vi tycker att det alltid är lika kul att gå ut och gå med en get i koppel. Sen målade vi taket i finrummet och nu har vi åkt hem och lagat lammgryta, gott!

Kommentarer
Postat av: Helena

Bock i koppel! Men, drar han inte väldigt mycket? Jag var på ett 4H-läger när jag var 11, och där försökte vi gå med getter i koppel, men det var ju inte riktigt som att gå med hund. Man fick nästan skavsår i handflatan...

2005-12-13 @ 00:47:05
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Nejdå, vår bock drar inte så mycket. Han är nästan lam i bakbenen... Innan lät vi honom gå fri och han följde snällt med när vi gick, oftast. 4H trodde jag mest var för stadsbarn som aldrig sett en ko och inte för Vikmanshyttebor, kul.

2005-12-13 @ 21:02:58
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0