Firandet fortsätter

I mitt idoga firande har jag nu kommit till stadiet där jag går på inflyttningsfest hos en människa jag aldrig träffat förut. Jag bjöd med mig när en kompis sa att hon skulle till sin systerson och festa in hans nya lägenhet igår. Det var ett strategiskt placerat boende med krypavstånd till Stengrottan. Jag undrar om inte jag ska bjuda dit mig själv på förfest flera gånger. Idag har varit en väldigt seg dag. Jag åt spagetti till frukost klockan sex på kvällen. Sambon var på firmafest igår men är piggare än jag, orättvist.

Är inne i en döv period och vet inte om det är för att jag är förkyld eller om det är nåt annat, men jag hoppas det går över snart för det är trist att inte höra vad folk säger. Ibland blir det kul i och för sig och nu minns jag inte riktigt vad jag hörde, men killen som sa det utbrast: "Om det regnar ned topz från himlen, ta emot dem!"...

Ikväll ska jag gå med mig själv på konsert med Bodies without organs. Jag har liksom bestämt mig för att se dem. Fick två nya nummer i min mobil igår och kan säkert hitta nån att prata med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0