Fullkulla

Det blev en kul kväll igår på "Kung i baren". När jag blir full blir jag ännu gladare än vanligt om jag får prata dalmål och prata om Hedemora. Pratade med en charmig man för att jag lånat ut böcker till honom. Härlig ursäkt för en bibliotekarie att börja prata med nån... Det visade sig att han jobbar på samma ställe som en kompis (hej, Kathrine) och har spelat i Cat rapes dog som var jättestora i Tyskland för ungefär tio år sen. Jag såg dem på Dala-Rock -94 och minns låttiteln Moosehair underwear. Sen pratade vi med en annan kille på hennes jobb som jag känner igen från volleylaget. Där spelade min före detta pojkväns kusin ett tag och han är från Långshyttan, nästan Hedemora.

Idag har det varit en väldigt seg dag. När sambon bedömde sig vara nykter nog att köra åkte vi och tittade till hans föräldrar och kom inte till stugan förrän det började bli mörkt. Där bäddade jag ned mig under ett duntäcke och låg och läste. Sen har vi ätit en fantastiskt lyxig soppa som sambon kokade ihop på tigerräkor, lax och allt möjligt.

Kommentarer
Postat av: Helena

oooh - cat rapes dog! Dom lyssnade jag rätt mycket på för ca 10 år sen. Kändispoäng till dig! Min favolåt var nog "cannibal hippies".

2005-12-05 @ 23:02:57
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0