Jullov!

Igår åkte vi till Växjö för att sambon skulle handla julklappar. Det var såklart bedrövligt mycket folk på köpcentrat Samarkand så jag blev alldeles less och handlade bara på Systemet + lite smink på H&M och sen placerade jag mig själv på McDonalds.

Idag blev jag övertalad av vår syv (studie- och yrkesvägledare heter det nu för tiden och inte syo) att vara med på juldans. Jag gick när treorna hade och det är nog det bästa för de vågar skratta när det inte går så bra. Hade riktigt roligt och blev alldeles svettig av 40 minuter dans. Sen var det julfika för all personal.

Var på kommunbiblioteket och hämtade en bok. Där var en ny bibliotekarie som jag inte träffat förut som råkade förolämpa mig. Jag sa att jag har nummer 59 i stället för lånekort, men han skrev in det som personnummer... -Hallå där! Jag är född -74!

Jag har fått en utomordentligt skojig julklapp av min kollega. Hennes man jobbar med en utbildning för servicetekniker och jag fick en almanacka med kalsongklädda studenter. Hehe...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0