Kulturkullan

Vecka 51

* Läser: Håller fortfarande på med Den blå färgen av Tracy Chevalier. Det är så mycket annat som händer så jag läser inte så mycket. Läser lite Hennes och Plaza kvinna framför TV:n, kan inte läsa böcker när sambon tittar på TV. Han förvånar mig förresten genom att ha köpt boken Den siste bonden på Tämmesboda av Lars-Olof Hallberg. En kille som inte brukar läsa annat än Biltemakatalogen har läst en bok på två dagar.

* Lyssnar på: Pieces of a dream med Anastacia. CD från 2005. Riktigt bra greatest hits. Hon har gjort många hitsinglar och jag känner igen ungefär hälften av låtarna sedan innan. Jag hade lite problem med hennes röst först men så fastnade jag för Paid my dues och sen dess gillar jag henne. Visst är det radiopop men vad är det för fel med det?

* Veckans citat: "Ska vi kliva i bajs?" Brorsonen hittar på roliga saker att göra. När han frågat detta upptäckte vi att han inte hade någon blöja på sig och hade lagt en korv i köket. Nu säger vi så när vi ska in till fåren och trampa runt.

* Veckans händelse: Julafton såklart! Jag firar hos föräldrarna i Hedemora med min brors familj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0