Kulturkullan

Vecka 52

* Läser: Jag ska erkänna att jag inte har börjat än, men boken jag ska starta på idag är Mannen under trappan av Marie Hermanson. Jag är lite nervös inför den för hon har skrivit väldigt olika böcker. Jag tyckte mycket om Värddjuret, som mamma tyckte att jag skulle läsa. Den är lite läskig och mycket märklig och fascinerande. Älskade Musselstranden och hon kommer aldrig att kunna skriva nåt så bra igen så det kan jag bara glömma. Denna hennes åttonde bok verkar lovande men jag försöker att inte ha så höga förväntningar.

* Lyssnar på: Deborah. Självbetitlad CD från 2005. Deborah är fyra Ljungbytjejer som sjungit i samma församling i många år och äntligen gjort en skiva. Nu är väl inte lovsånger vad jag normalt sett brukar lyssna på, men fastnar jag för vackra röster så kan de sjunga vad som helst. (Dock blev jag lite orolig över mig själv när jag inte tyckte att rasistiska Ultima Thule var så dåliga som jag ville tycka...) Så här till jul passar det utmärkt med lugna, vackra psalmer som Härlig är jorden.

* Veckans citat: "Ostron är musslor, de är bara lite speciella." Sambon hade en liten biologilektion med mig när han fick ett märkligt ostron på sin tallrik.

* Veckans händelse: Nyårsafton! Jag firar hos vänner i Bräkentorp. Kanske har de fått i ordning sitt garage så vi kan vara där, kanske inte. Om det blir glamourtema ska jag ha eleganta svarta långklänningen och långhandskar som jag hade på läsdagen. Är lite missnöjd med att jag inte finns med på skolans hemsida förresten, men där finns andra roliga bilder; www.sunnerbogymnasiet.se, läsdag.

Det finns en idolbild på min sambo från firmafesten. Titta på www.partyproviders.net, galleri, julfest lasermaxroll systems, bild sex. Till vänster, kille i grå kavaj, glad...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0