Lite frostigt hemma nu

Sambon är ledsen för att jag aldrig är hemma. Han fattar inte att jag håller på och firar mig själv. Nu mer än nånsin, men det är samma problem vid varje terminsslut, det är en massa saker jag vill göra och så tycker han att jag inte är i stugan tillräckligt mycket. Det är väldigt tråkigt i en sommarstuga på vintern när det är +2 inomhus så jag hittar på en massa undanflykter. Nu har jag i alla fall varit ute och matat djuren och är stolt för att jag tankat bilen, vilket jag hatar, och inte kört i diket eller på nåt djur.

Visst, det har varit mycket de senaste veckorna, förra veckan var jag på fyra konserter, en julfest, en inflyttningsfest, ett julfika och en julmiddag, men jag vill inte tacka nej till sånt som är trevligt.

Igår hade jag julträff med mina tanter på jobbet. Vi var nio stycken ickelärare som träffades och åt julgröt. Det var jättemysigt och blev väldigt fnittrigt när vi lekte en skojig lek. Det låg nästan 40 paket i en hög, man slog tärning och när man fick en sexa fick man ta ett paket. När alla paketen var slut sattes en klocka på tjugo minuter och så slog vi tärning igen. När man fick en sexa fick man ta saker från nån annan och det blev ett hysteriskt slitande, främst i choklad. De hade köpt tiokronorsgrejor, men en del saker ville man ju ha. Jag kom hem med ett par strumpor, överstrykningspennor och suspekt banangodis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0