Ansvarsförsäkring

Jag funderar lite på vad en drulleförsäkring täcker. Kollade just upp om det fortfarande finns och upptäckte att numera brukar försäkringsbolagen kalla det för ansvarsförsäkring. Ansvar? Det är ju det jag försöker undvika här. Hur som helst så är jag inne i en klumpperiod igen och jag sätter det i samband med att kroppen inte riktigt vant sig vid alla mediciner jag proppar i mig. Jag slår sönder grejor och fumlar nåt alldeles sanslöst. Egentligen borde jag inte köra bil men det ska jag göra nästa vecka när jag är ensam bonde.

Satt på fiket igår med en kompis och diskuterade drulleförsäkring och hon trodde inte att det täckte eventuella följder av mitt beteende just då. Jag satt och pratade med en annan kompis på mobilen om visum till Ryssland och att hennes bror skulle skaffa det. Han är mörkhårig men det kändes ganska olämpligt när jag märkte att jag satt och skrek "svartskalle" rätt ut. Det var liksom inte bara helvita människor på fiket...

Vi var på teater igår. Shima, autodidakt enmansakt. Jätteduktig tjej som pratade mycket om kulturkrockar. Gissa om hon brukar kallas Hiroshima. Hon hade väldigt mycket fascinerande ordlekar för sig, sånt som jag älskar. Till exempel: "jag köper tandkräm, min identitet blir min dentitet" och "Diktatur i demokrati, demokratur."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0